31 maj

Att svälja ipren utan vatten är inte att rekommendera... Är just nu på väg till tessans dansuppvisning :)! /Frida

Creativity

Idag har jag varit kreativ och gjort om en ganska ful kjol som jag fick av min arbetskamrat Berit...


... till världshistoriens snyggaste, tuffaste och vackraste klänning. Skåda mitt verk!




Nu ska jag åka in till stan och träffa Micke.

Kram kram från Vanda

Love oh love

Kanske var bra att Sverige inte kom med till finalen av ESC för då slutar det alltid med att man stänger av TVn med en stor besvikelse i luften. Nu är jag bara glad och upprymd och känner lite att jag vill bli bästa kompis med Lena. Ännu en anledning att åka till Tyskland, hahaha.

Idag har jag som sagt kollat på ett par serieavsnitt som jag missat. Båda var sjukt deppiga, vet inte om manusförfattarna nekats löneförhöjning igen eller vad det kan bero på. Har hunnit med lite städning också, en väldigt lugm dag helt enkelt. Nu ska jag nog gå och lägga mig snart.

Kram Vanda


BIO!

Den här filmen ska vi se tillsammans tycker jag! :D


freddie

100529

Igår bestämde jag mig för att jag skulle sova till kl. 1 idag. Men det gick ju inte såklart. Kl. 8 slog jag upp ögonen och kunde inte somna om. Nu ska jag istället ta igen på alla serier jag missat.

Kram Vanda

EN VECKA KVAR TILL MIN FÖDELSEDAG!

Trasig

Hemma från ytligare en härlig kväll med "familjen"!
Efter att ha svullat i sig både pizza och chips gjorde jag som sagt Frida sällskap på cykeln till fruängen, väl i fruängen skulle jag ta bussen men beslöt mig för att ta en promenad hemåt istället då jag kände att kroppen behövde de så upp med telefonen för att få lite telefonsällskap med Natasha men mitt i alltihop så lägger mobilen av, kul! så den resterande biten hem tillbringade jag med att meka med telefonen och den fungerar fortfarande inte.. så nu ska jag sova och hoppas på att mobilen funkar imorn!

/freddie

Bekännelse

Dagens motionspass bestod av en cykeltur till och från Mälarhöjden. På hemvägen fick benen bita i något extra, jag hade nämligen fin last på pakethållaren, nämligen Freddie.

Som ni säkert redan har listat ut har vi sex tjejer spenderat kvällen genom att skratta och babbla en massa. Dessutom har vi lärt oss att Norrmalmstorgs-dramat pågick i 7 dagar och jag kunde skryta med att en korpen match är 20 x2 minuter lång. And thats was it. Mer kunde jag inte på det långdragna Stockholms spelet.



Kom nyss hem och fick den briljanta idén att ta upp tvätten eftersom jag aldrig kommer göra det annars. Well, nu ligger allt i en enda stor hög på sängen. Seee ya later aligator. /F


Fredagsmys

För att förklara kommentaren till föregående inlägg så cyklade jag på vår motionscykel samtidigt som jag tittade på tv. Spinning måste vara bland det tråkigaste som finns så jag roade mig med att leka sportkommentator, artist och dansare på samma gång. Jag hade kul, men frågan är om mamma som satt i soffan uppskattade det lika mycket?

Dagen på jobbet har varit minst sagt intensiv så nu sitter jag och vilar upp mig framför tv:n och ser på bortskämda 16åringar. Den här kvällen kan inte bli annat än bra. Först ska jag på "klassfest" med jobbet och sedan bär det av till Mälarhöjden för fredagsmys med favosarna. Pizza, spel och film står på schemat.
Det bästa av allt är ändå att E kommer hem och sätter fötterna på svenskmark efter 3 månader.

 
Trevlig helg, /F


Eh vad var det som nyss hände?

Se hela bilden







Så här såg jag nyss ut.



Hur kunde Sverige missa finalen? Inte ens Litauen gick vidare. Grr.

Livet är en schlager..

Ikväll håller jag tummarna för Anna och Litauen!

/f

Vad händer om man vägrar?

Jag skulle kanske gå på galapremiären av 'Sex and the city 2' i tisdags med min kära kusin Estrid och hennes kompis. Men det fanns tyvärr ingen biljett till mig, så jag får bara sukta efter alla fina sakerna de fick i sina 'goodiebags'. Det går väl fler tåg...

För att fortsätta på Julias tema har jag ett tillägg:

Andreas Wilson

Jag är sjukt matt och seg så nu ska jag sova. Imorgon behöver jag mycket energi. Sommrafest på dagis och sedan middag och aktivitet med mina älsklingsgymnaster.

Pyss

Likasinnade

Man tänker ju lika. Hade någon bett mig göra en lista på de sex hetaste killarna hade jag utan tvekan gjort en nästintill identisk lista. Ta bort slisken Cimon och Magnus och jag är nöjd.

Däremot har Julia glömt the one and only.

Sveriges stolthet Joel Kinnaman


snyggoz

Manliga läsare varnas.

snyggingar finns det gott om. eller? Vi hade just en intensiv debatt på fikat om snygga killar, om att dom är sällsynta (?) och att det finns fler snygga tjejer än killar. Inget av detta är dock vetenskapligt bevisat. Jag fick höra att jag har dålig killsmak (?!?!??!?!?!) men det är väl bra för mig. Inga catfights om killarna jag vill ha.
här är några från min top- (kärleks-) lista.
Filip Berg. snyggsnyggsnygg
Adam Brody. Ah. en dröm. kan mycket väl bero på charmiga Seth i OC.

 Cimon Lundberg. Okej, förlåt jag skäms nästan. Men förutom det faktum att han röker, är ganska sliskig ibland så är jekligt snygg och väldigt mycket boyfriend material.

 Justin Chambers. Woah. beror nog på alla liv han räddar i greys anatomy. sexigt.

 Chad Michael Murray. blicken o0o0o.

 Magnus Weideskog. kanske beror på sången och gitarren.

SMELL YA LATER - julls

Dagen som gått.

Hängde som vanligt på jobbet mellan 7.30-16.15. Sparkade boll och hängde ute i det fina vädret. Eftermiddagen/kvällen spenderades härligt nog med gympa gänget :) Filmade olika övningar och program till ett projekt som tränare Therese håller på med. Spännande att se resultatet. Efteråt hade tränarna fixat med överraskning så det bjöds på bubbel och god mat ute i kvälls solen. Fick även en tavla/diplom som genast ska spikas upp på väggen! Super trevligt var det alltihopa och för mig är det fortfarande overkligt att inte lägga ner träningskläderna i väskan på mornarna..

Imorgon väntar en härlig skogsutflykt på 5,5 timmar. För att ha något att se framemot under morgondagen ställde jag mig och stekte pannkakor vid 22-tiden. En brännblåsa rikare ska jag nu krypa ner i sängen.

Hej svejs /frida


Nanch, lycka till imorgon! Jag håller tummarna.

explosion

Tror att min hjärna kommer att explodera, ska nämligen sitta och skriva ett matte prov i 4 timmar! Fast det jag mest oroar mig för är hur jag ska orka med utan att äta? kommer ju hungra ihjäl, får nog ta med mig en smörgås för jag är redan hungrig och då har jag ätit frukost för 10min sen ;)

syns ikväll! /freddie

100524

Idag har jag varit barnvakt till Emil och Emma. Vi hann bland annat med detta: lärde oss att baka lussebullar och maränger på ett matlagningsprogram för barn, åt fiskpinnar med potatismos, ritade ett tåg som var typ 2 m långt och lekte doktor (jag hade feber men inte Emma). Väldigt mysigt hur som helst! Nu ska jag kolla på Darling på SVT, har hört att den är bra och min familj tvingar mig.

Kram V

Bra jobbat.

Avklarade nyss 12,5 timmar på jobbet. Vi hade tandfest med barnen och åt massa gott och hade disco. Karius och Baktus kom på besök och barnen sprang i panik och hämtade sina medtagna tandborstar. Såg riktig stilig ut med svarta prickar i ansiktet, rufsigt hår och trollsvans. Tyvärr blir det ingen bil.

Snart ska jag ge mig ut på vägen och styra mot Freddie. Jag hade tänkt att dumpa ALLA redskap som kommer att behövas till filmningen imorgon (vilken jag inte ska vara med på) hemma hos henne. Nya smeknamnet kanske blir packåsna?


/frida

Kalas

Hur gulliga är dom inte på mitt jobb som går och köper tårta och en chokladmedalj när dom får veta att vi har vunnit SM!? Typiskt bara att jag hade körlektion som gjorde att jag inte hann vara med och äta tårtan.

Tack Neuroenheten!

N

Känns konstigt...

...att inte packa ner träningskläderna i väskan!

Dagens sysselsättning

Idag har jag varit med pappa i slöjdsalen och SKAPAT. Ingen har väl missat att jag har en svaghet för knäckebröd och efter idag blir det ordning i hyllan.


Kram Vanda

Ny karriär?

Kan inte fatta vart denna dag tog vägen? har verkligen inte gjort många knop! Har följt SM och önskade att vi också hade fått vara med på WF sen har jag pluggat lite dock alldeles för lite men har till er stora förvåning lagt till musik till musikvideon, Nej jag skojar inte ;) så nu saknas bara lite schysta övergångar mellan klippen men här kommer ett smakprov på musikvideon!:
/freddie

Så närmar helgen sitt slut.

Första lediga söndagen på väldigt länge vilket resulterade i att jag låg i sängen och följde SM-tävlingarna till halv sex.  Slängde en blick över axeln och insåg att mitt rum verkligen behövdes röjas upp lite. Lika fort som jag började slutade jag och fastnade vid datorn istället. Igen.

Förresten stod vi med i Expressen igår. "Damer, rytmisk gymnastik, trupp: 1)Sol-Flickorna 4,525, 2) Energo 38,650 3) C4-Gymnasterna/Kristianstad 32,025."




Nu ska jag mumsa i mig lite middag och sen styr stegen mot Simona. Vad har ni gjort idag? F.


Kärlek

Ångrar inte en sekund att jag började med er! Tack för att ni lät mig komma in i truppen <3
Älskar er tjejer /freddie

Hemma

Tårarna rinner ner för kinderna. Efter över 10 år tillsammans har vårat gymnastik äventyr nått sitt slut. Sagan fick ett lyckligt slut. Tillsammans blev vi bäst!




Tack för alla minnen, alla stunder tillsammans, tårarna, skratten, kärleken, erfarenheterna, äventyren, tävlingarna, resorna, uppvisningarna och all den glädje vi delat tillsammans. 

Våran resa tillsammans tar inte slut här. Den tar bara en ny väg. Kärlek Frida.



GUUUUUULD!!!!

SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD SMGULD

SM 2010

Nu beger vi oss alldeles strax till hallen. NU KÖR VI! <3

God morgon

Nu har seniortruppen precis vaknat upp i Halmstad och ska gå ner och äta frukost, jag är jätte hungrig så hoppas att det är god frukost :)
freddie

Framme!

Ja då var vi framme alla utom Nanya som är på ingång, vi bor i stort sett i en städskrubb ja så trångt är det här inne och varmt är bara förnamnet om vad det är! Det är på tal om att det är vi som är så heta...

Just nu ligger Julia i sängen och desperat kallar på...(92:a) och Frida syr tåskor och då kommer det fram att Cissi har en fetisch om att lukta på tåskor...

Puss och God natt
Freddie

På ingång

Ja, nu har jag och Frida knappt en halvtimme kvar tills vi är framme i Halmstad enligt GPS:en! Den här gången har varken jag eller Frida varit lika flummiga som förra gången vi åkte till Halmstad, Frida sitter och läser Harry Potter och är helt inne i den och jag har suttit och skrivit på en Fysikrapport vilket har gått jäkligt låååångsamt! haha äsch nu fick jag tillgång till internet så då la jag ner plugget helt!

Nu ska jag ta och rycka liv i Frida så att hon inte har blivit helt förtrollad av alla trollkarlsformler, för nu ska vi TAGGA!!! :D

SM 2010, nu kör vi!!!
Freddie

lets get ready to smack at that

nedräkningen har börjat! Vi är redo, är ni?! Mina kollegor åker till Mallorca idag. Om jag är bitter? Inte det minsta! Jag är så jäkla taggad på Halmstad och att köra järnet imorgon!! Vill du se oss live men har inte möjligheten att komma med söderut? gå in på:

www.gymnastik.se och klicka på gymnatsik TV imorgon runt 15.00 så får du se dina idoler ;)

Seniortruppen satsar på ny karriär. Seriefigurer


FORMTOPP

Ja vad ska man säga?! Vi är bara för bra helt enkelt, tror aldrig vi har varit såhär förberedda inför en tävling förr. Dagens träning, Kör ett Band/Rep program- AS BRA, då tar vi nästa redskap, kör ett tunnbands program- Även de sjukt bra men vad tusan vi kör ett till, jo men vist även detta var sjukt bra! Med glimten i ögat energin på mattan och jädrans vad kul jag har det där ute på golvet med er! Det kan inget annat än gå BRA på SM!!! :D Vi är helt enkelt i toppform! NU KÖR VI

SM 2008, mitt första guld ert 2:a, nu kör vi mot 4:e respektive 3:e GULDET

Puss freddie

ÄLSKADE ÄNGLAR


NI ÄR STORA, STARKA OCH SNYGGA OCH HOS ER ÄR JAG TRYGG!

Frågan är bara vem av oss som har ett djuriskt hårigt bröst?

En liten serie

Julia bad om fler av Isaks bilder, här kommer en liten serie av ett samarbete i programmet. En fröjd att kolla på, man kan upptäcka något nytt varje gång. Jag sitter och skrattar så att pappa och Isak kommer och undrar vad det är med mig.





Puss, kram och godnatt!

Från Vanda

Miss V, 2010


Tankar

Mina tankar går i gympabanor flera gånger om dagen. Kan egentligen vara vad som helst; allt från träning till en liten detalj som gör att jag kommer att tänka på något förknippat med er. Idag blev jag påmind om Julias fobi för slickande fingrar när en patient på jobbet automatiskt slickade på fingret innan hon letade fram det rätta kortet. Kunde inte hjälpa att själv bli lite äcklad, fastän det inte är något jag har stört mig på innan.

Två träningar kvar nu och sedan SM. Jag är så taggad! Är verkligen glad över att jag har fortsatt träna med er det här året, och alla andra år förstås, och kan inte förstå att det snart blir en verklighet med en vardag utan träning. Overkligt. GAAAH vad jag kommer att sakna det. Abstinensbesvär av att vara ifrån varandra, som någon skrev på facebook.

16 min kvar till träningen = jag måste byta om. Ses snart ladieeees.

Nanya

Freddie och Vanda

Är det här något slags misstag eller gör vi rytmstegen med olika ben?!? Vi kunde väl aldrig missat något sånt? Ska definitivt kollas upp imorgon i alla fall!


Godnatt från Vanda

Lika som bär?

Den här killen liknade Tessan Nanya med idag på träningen. Komplimang?


Tjock, Singel och Abstinensbesvär?

Frågan jag ställer mig just nu är hur ska jag överleva utan att träffa er varenda dag. Efter en stunds funderingar har jag kommit fram till att jag kommer att gå upp i vikt, få abstinensbesvär, bli allmänt jobbig och klättra på väggarna, med andra ord mitt liv kommer att gå under ;)
Kanske kommer jag att se ut såhär när jag inleder min karriär som duo med Annie?
freddie

Ny vecka nya tag.

För alla ni som har missat det var det strålande sol idag och inte alls snöstorm som jag hade drömt om. Den mesta delen av dagen har jag tyvärr hängt inomhus. Det var studiedag på jobbet som innebar massa med utvärderingar och även packning. Det byggs nämligen en helt ny skola som vi ska flytta in i efter sommaren.
Jag ville kasta det mesta men mina kära kollegor som vet hur dålig ekonomi skolor var mer sparsamma. Så nu sitter jag här med en trött rygg och har känslan av att det sitter miljoner dammpartiklar i halsen.


Tänkte även poängtera att det var sista träningen med coach Therese idag. Konstigt och overkligt.
För att komma på bättre tankar ska jag hoppa in i duschen och ut och köra lite bil.






Cissi känn dig utmanad att överträffa mitt lyxhem. /Fridaaaa

Tiden går fort när man har roligt!

Nu är det snart SM, endast 3 träningar kvar och måste säga att igår vare RGseniortrupps återkomst angående programmen, bara vi taggar till så sitter dom :D SKÖNT! Häromdagen satte vi dessutom alla tunnbandskast 4 i rad, i rad!

Förstår att det är många som väntar med häpnad efter musikvideon, men den är på g de har uppstått lite tekniska problem på vägen, men nu är den så gott som klar, det saknas bara ljud ;)!

Eftersom vi aldrig träffas så ska vi ses nu innan träningen för en dejt tillsammans ute i solskenet så nu ska jag hoppa in i duschen och sedan bege mig in till medis.

puss freddie

P.S Ni som vill ha våra autografer får vänta snällt utanför hallen så ska vi nog kunna fixa lite autografer från oss kändisar! hihi

Svenska hollywoodfruar släng er i väggen!

Då var det alltså min tur att dokumentera mitt lyxliv i det gemytliga radhusområdet som går under smeknamnet Grisbyn.


 
This is my room.

Collage med bilder från de senaste åren.

Studentmössan som en gång var vit.

The view.

Garderoben innehållandes alla mina 1000 klänningar från Dior.

Underhållningen.

Jägaren.

/frida

Nedräkningen kan börja.



23/10-2010 blir detta min vardag. /frida


En sjöman älskar havets våg

Idag har jag varit ute med vår segelbåt Sonia i det sjukt härliga vädret. Jag och pappa puttrade iväg till Reimersholme där vi hämtade upp familjen Aronsson/Kjellman, mina sysslingar och min syster Bente. Sen åkte vi in till stan. Slussade i slussen där Cissi jobbar, men hon har ju inte börjat än så det var ju synd. Sen gick vi på Medeltidsmuseet och åt lunch i Gamla Stan. Mycket mysig dag. Men sjön suger som Mulle Meck säger, och nu sitter jag här i stolen och gungar. Blir lite nervös när jag läser det här:

MDD - syndrom är ett tillstånd när känslan av gungandet efter en landstigning inte försvinner inom några timmar. I regel är prognosen god och besvären försvinner inom några dagar eller veckor. I enstaka fall kan besvären dock sitta i flera månader.


Min pappa och mitt hus.

Vi körde förbi tränare Ingers hus.

Kusin Mirjam var med.

Pålsundet.

Stadshuset.

Gamla stan.

Kusin Elof i snygga födelsedagskläder som jag och Isak valt.

Lunch.

Jag väntar fortfarande på Fridas bildrepotage. Känns som att det bli bakläxa snart!

Kramar från Vanda

så var det helg

Idag har jag hängt på landet och gjort absolut ingenting. Satt i solen med bikini och läste hela dagen och hjälpte till att lägga i båten. Bättre dag kunde jag inte ha haft.





Maskeraden var riktigt lyckad igår.


loving the love

här sitter jag med kinder som smakar salt. att fulgråta framför tvserier är faktiskt något av det bästa jag vet. alla som känner mig mer eller mindre bra vet att jag har lätt till tårar (gråter redan innan första ordet är yttrat i Moulin rouge) när det gäller film och tv. men är det inte underbart. jag vet ju att det inte är verklighet, det är fiction på hög nivå. Jag kan gråta åt andras sorg, älska med andras älskare men sen återgå till mitt liv och mina känslor igen.

En annan sak som är fin i tvserier är kärleksförklaringarna. Fan att man inte är på G med en manusförfattare, dom verkar ju vara mycket romantiska. Jag är verkligen en sucker för romantik. ge mig rosor, fan spela gitarr eller bara dra något likt;

"Woman. Look at me. You are everything I never knew I wanted. I can not live without you"

men jag antar att denna sortens kärleksförklaringar inte existerar in real life.
nu ska jag måla naglarna blå och sen är det dags för träning.

med kärlek från jullan

Utmanad

Så har man gått och blivit utmanad av Vanda så här på kvällskvisten. Min första tanke som jag även klottrade ner som en kommentar var:
Vilken tur att jag har planerat att städa idag då. Kanske borde ta bort min döda blomma i fönstret också?

Cissi kontrade med denna kommentar:
man får ju inte fuska!

Självklart ska jag inte fuska! Min döda blomma står fortfarande kvar i fönstret. Däremot har jag plockat in tvätten som legat i en påse på rummet i 5 dagar. För att bygga upp spänningen och även kunna fota min vackra utsikt kommer mitt reportage under helgen.


Time to sleep. Somliga betydelsefulla människor har ju ett jobb att sköta.



O herre vad jag tycker om er.


/F

Enjoy!

Just nu jobbas det hårt med att redigera RGseniortrupp-The music video! Dock vill inte proffs utrustningen samarbeta för tillfället så under tidens väntan bjuder jag på ett backstadges klipp från Norge!
/Tjejen bakom kameran

Julia äger en pumpadräkt...


... såhär mullig och gullig skulle du bli i den!

Bildrepotageserie: Bakom kulisserna i RG Seniortrupp

I första delen av den här bildrepotageserien får ni följa med hem till mig och min fisk Runar. En liten introduktion till vad som finns bakom framgångarna, ytan och tävlingsleendet. Enjoy!


Beduinhörnan. Väggmålningen skapad av mina egna händer efter en illustration av Liselotte Watkins.

Akvariet. Runar brukade ha några lekkamrater att simma runt med, men de dog. Så nu är det han och jag.

Guldspegel. Hittad i grovsoprummet på Äppelgården.

Pokalen. Den tjeckiska pokalen som vandrar vidare så fort jag kommer ihåg att ta med den till träningen. Synd!

Medaljerna.

Maskotarna. Jag kan inte sova innan jag kollat att alla 73 maskotarna är på plats.

The view.

Det var allt för mig. Nu passar jag över bollen till Frida, som blir nästa kvinna att visa sina innersta hemligheter. Känn dig utmanad!

Kram Vanda

Maskerad.

Jag ska på maskerad och behöver tips på vad jag kan vara! Min kompisar ska vara hippies och någon från Sagan om ringen. 

Just nu väljer jag mellan; ketchupflaska, telefon, pippi långstrump, ninja, hårdrockare, terrorist och katt.

Inspiration tack! /frida


Bakochfram

Varför i hela världen kunde inte bara någon annan ställt sig först?
Jag minns att jag ihärdigt försökte dölja mitt misstag genom att knäppa händerna framför midjan. Detta misslyckades total då tränare Malin aldrig slutade gestikulera om att jag skulle låta händerna hänga längs sidan som normala människor.

Det sägs ju att man lär sig av sina misstag, men icke! I´ve done it again.

Nu ska jag iväg och leka filmstjärna med gänget. / Harry Potter frälst tjej.


Minnen

Bakochfram  Vi var och tävlade i Örnsköldsvik när vi var runt 13-14 år. Fem tunnband till en musik som var tillräckligt enformig för att få avdrag för. Det var vår, Öviks och Estlands trupp, där den senare gick och smygåt frukt eftersom deras tränare hade förbjudit dem att äta pastasalladen som serverades till lunch. På plats var också Tv4/Svt1 (?) för att göra ett reportage främst om Öviks gymnaster och om rytmisk gymnastik. Det var dags för prisutdelning och vi stod uppradade för att gå in på mattan. Precis innan vi skulle gå in upptäcker Frida att hon har sin dräkt bakochfram. Ingen av oss andra hade sagt något (av skämtsamhet eller av ren ovisshet är frågan...) och Frida fick lite smått panik, särskilt eftersom hon var kortast och stod längst fram i ledet samtidigt som hela prisutdelningen filmades och skulle visas på TV. Tack Frida!

Pizzan Vi hade precis varit och ätit middag efter att ha tränat en hel dag på läger i Enköping. Av rastlöshet bestämde vi oss för att gå till mataffären innan det var dags att krypa ned i sovsäckarna. Jag kommer inte ihåg vad vi köpte men jag har för mig att vi inte gick tomhämta från affären. På väg tillbaka till skolan får Julia en snilleblixt och kläcker ur sig att det skulle vara roligt om vi tog med oss en pizzakartong för att lura tränarna att vi inte blev mätta efter middagen och därför köpte oss en pizza. Ganska glupskt eftersom vi precis hade ätit middag. Jag tog på mig att agera "den hungrige", något vi trodde var ett strategiskt val eftersom jag nog är den som tränarna skulle kunna tro vara kapabel till en sådan grej. Hur som helst kommer vi tillbaka till skolan, och efter mycket fokusering, vi ville ju vara trovärdiga och inte brista ut i skratt, lyckas vi lura tränarna. Jag ler bara av att tänka på det.

Godnatthälsningar från Nanya


Mitt nya husdjur?


Denna lilla krake är en afrikansk pygmeigelkott, hur söt som helst! En sån vill jag ha :D
/freddie

KLAMP KLAMP

Borstade just tänderna vid datorn och gick för att lämna tandborsten i badrummet.

Mamma: Vad gör du?
Vanda: Jag borstar tänderna. Vadå då?
Mamma: Du går med sjukt bestämda steg idag, klampar fram.

Jag undrar om det är för att vi inte tränat. Vanligtvis glider jag runt som en sengångare efter träningen men idag har jag energi att ta i ordentligt på den långa sträckan mellan datorn och badrummet. Nu måste jag i alla fall sova för imorgon öppnar jag på dagis och då börjar jag kl. 07.15.

GODNATT!

Word...

I min hjärna snurrar ibland konstiga ord. Här är två stycken som jag tänkte på i helgen, men själv inte riktigt förstod. Och det gjorde ingen annan heller.

Fadd - smaklös, jolmig, blaskig, avslagen, däven, unken, intetsägande, andefattig, ointressant, tom, färglös, tråkig, banal, menlös.

Lyme disease - engelska ordet för borrelia.



/ Vanda

Mailboxen bombarderad?

Gick in för att kolla mailen och hade väl förväntat mig att jag hade fått något enstaka mail från RGfamiljen men där var det hela 12 mail som låg och väntade på att bli lästa! Alltid lika kul med mail från alla er :)

Idag var dagen fullspäckad med examinationer, de ena gick väl bättre än det andra. Efter skolan så begav jag mig in till stan och var förvånansvärt på väldigt bra shopping humör, kanske berodde de på det vackra vädret?! På mindre än en timme lyckades jag få med mig 6 plagg, bra jobbat för min del! Sedan toppade jag det hela med en dyr glass ute i solen, men de var det värt.

Sen när jag kom hem följde jag med mamma ut i skogen för en liten springtur. Älskar det här vädret, blir alldeles lycklig och full av energi. (Perfekt väder för kubb Nanya!)

Nu ska jag stoppa i mig de kalorier som jag förbrukade på joggingturen ;)
/freddie

Sommar tack!

Nä nu får det ta och vara slut på allt plugg! Längtar så enormt efter sommarn nu, orkar inte med alla dessa prov hit och dit min hjärna exploderar ju snart ;) Inte minst att jag har 3 timmars långt Nationellt prov i Fysik imorgon så har jag även Dansexamination, som tur var så är det kul att dansa iaf!
I morgon har vi inte ens någon träning så för att överleva dagen utan er så tänkte jag slå till med några bilder från i helgen! :D
Massa Kärlek till er!!!
/freddie

som förut

Måste erkänna att det var sorgligt att komma hem igår. Inte nog med att huset ekade tomt, bara tanken att det var sista gången jag kom hem med en fullproppad väska med luftmadrass och svettiga kläder gjorde mig lite halvt deprimerad. Kommer verkligen sakna att träffa er så gott som varje dag tjejer.

Saker jag måste göra/lära mig:
Lära mig göra bra spellistor, enligt Anton är jag orutti på det. (kanske för att jag blandade mando diao med lars winnerbäck men wtf)

lära mig laga mat. (något annat än pasta pesto, pasta med köttbullar eller pasta med eh ketchup) har smått panik eftersom jag ska bjuda gusav på middag ikväll. Han tror att jag är nån sorts expert? take away kanske?

sluta vara mörkrädd. julia är ensam hemma = julia tittar under sängen och i garderoberna innan hon går och lägger sig. Julia är ensam hemma = julia vågar inte vara på övervåningen, någon kanske gömmer sig där?! gustav får betala middagen genom att söka igenom huset efter mördare och banditer ikväll helt enkelt. Sen ska jag lära mig att klara mig själv. Jag lovar.

bli supermegacool och häftig


Nu ska jag tina bakterier och försöka återuppliva dem. Hoppas jag lyckas.

jullangullan från elitfabriken

<3

Tänkte bara kika in och tacka för en underbar helg tjejer.

Jag har skrattat till jag inte fått luft, lekt filmstjärna, stått ut med grova skämt, frusit så mycket att näsan nästan trillat av, träffat fans, stekt i solen, gjort affärsplaner, fått gräsfläckar, rullat ner för kullar och bara njutit av att få umgås med världens bästa tjejer.  


Nu ska jag strax krypa ner i min sköna säng ( som inte har pyspunka!). Längtar efter er redan.
Syns imorgon.


I know you want me mr Svettman.


Hemma igen

Då var vi hemma från våran sista internationella tävling. Som alla andra resor har även denna varit väldigt händelserik! I fredags var det tävling för oss som gällde, vi körde inte direkt några toppen program men placerade oss på en 2:a respektive 3:e plats och lyckades slå den norska truppen som vann NM och var med EM, så det kändes bra.

Sedan bar det av till tennishallen där vi skulle sova, skönt med lite sömn tänkte vi! men nejdå, natten var lång och kall vaknade ett antal gånger utav att man frös till slut kröp hela jag ner i sovsäcken och stängde igen helt för ett försök till att hålla värmen.

Eftersom vi nu hade tävlat klart så hade vi 2 dagar som vi tillbringade i Norge. Lördagen tillbringade vi med att göra en musikvideo, leka men minitruppen, ta en promenad in till stan och sitta och äta glass i solen, åka en attraktion på ett tivoli och sedan gå på bankett men precis som förra året så var vi i stort sett ensamma där. Efter middagen tittade vi på Norsktoppen, tyvärr vann inte våran (iaf min och Cissis) favorit Frida :(

Denna natt fick jag nattsällskap utav Annie som hade vaknat upp natten innan på golvet för att hennes madrass var trasig. Nu var det då Söndag och minitruppen skulle tävla så vi tillbringade dagen i hallen och sedan var vi även med på galan.

Slut på detta äventyr trodde vi men strax innan vi ska bege oss till tågstationen får Annie kraftigt ont i magen så in på sjukan med henne tillsammans med Tessan, där står vi 11 gymnaster utan tränare men tur som det var så är vi rutti och tog oss till flygplatsen på egen hand men helt plötsligt när vi precis satt oss på flyget kommer både Annie och Tessan in springande på flyget :)

Tack för ytterligare en underbar resa tillsammans med er!
Syns imorgon :D
freddie

P.S Bilder och videoklipp kommer inom kort!

senaste nytt.

Ingen har musik antar jag trots att det bara är V + C som svarat. Någon som känner sig manad att ladda ner, klippa och bränna? V hinner inte, jag + C har inget nedladdningsprogram.. Ni andra?


För övrigt väger mitt handbagage 1000 kg. Rep + Harry Potter + Systemkamera + Matsäck = Ryggont.
Nu ska jag sy tåskor. /frida

SE HIT

GLÖM INTE VAMPYRSAKERNA TJEJER!

VEM HAR MUSIKEN?

Packlista

  • Trupp jackan
  • Luftmaddras + kudde + sovsäck
  • Matsäck
  • Vattenflaska
  • Pass
  • REDSKAPEN!!!!
  • Sovsaker
  • Mat
  • TAGGNINGS MUSIK ( I belive )
  • Dräkterna
  • Underdräkten (och osynlig BH)
  • Trikåer att träna i
  • Sammetscykelbyxorna
  • Sverige t-shirten
  • Sverige ryggsäcken
  • Nikepåsen
  • Svart linne
  • Tåskorna
  • Hårgrejor (MASSOR!)
  • Smink
  • Necessär
  • Benvärmare
  • Svarta strumpor
  • Överdragskläder
  • Blanka sportBHn
  • Mediciner
  • Viktiga papper
  • Kamera
  • Vanliga kläder

efterlysning

Söker dig, snygging, som nyligen stog utanför protein fabriken och fick ett paket av en kollega. Du hade svart kostym med vit skjorta under och var det vackraste vi sett på länge. Vart tog du vägen? Vem är du? Vi letade efter dig på avdelningen men utan resultat. Vi kallar dig prinsen och du kommer vara ett samtalsämne här länge.

Om du läser det här, helskotta va snygg du är.

girls of the lab






Nedräkningen har börjat!

Nu är det exakt 10 träningar och en tävling kvar tills vi står där på SM! Då vi ska få alla att rysa, och sätta nya poängrekord, ingen ska gå oberörd där ifrån, vi är så jäkla grymma! På fredag åker vi till Norge för att ge norskorna en rejäl match och visa vad vi går för!
Syns ikväll :D
freddie

Det rycktas om..

...att Cissi har bestämt en dejt med en tenniskille..
...att Julia har abstinens besvär, frågan är vem eller vad hon saknar? kanske S?
...att Freddie ska åka till england för att möta mr. D
...att Nanya har erotiska drömmar om J
...att Frida tycker om att dansa utmanande
...att Vanda har fått fint besök från Bremen

You know you love me

XOXO

Saker på S

Julia och Cissi ska på studentskiva och temat är 'S'. Idag haglade förslagen på vad de skulle klä ut sig till; superhjältar, solflickor, socialdemokrater, sniglar, svarta, silvertejp och singlar är bara ett urval. Men tveklöst bäst av alla förslag (enligt mig) är...



... SVETTIGA!

Det talar för sig självt liksom.

Kram Vanda

Dagens fråga:

Är två ägg och en Brämhults smoothie en bra frukost?


Min mamma påstår att 2 ägg är för mycket med tanke på den höga kolestrolhalten. Jag tycker att två ägg är alldeles perfekt. Coach och diestisten vad anser ni?

/f

Min katt är allt för go!

Medan jag sitter och pluggar kommer han in i mitt rum och försöker göra allt för att få min uppmärksamhet, han buffar, mjauar och är allmänt i vägen bland mina papper, då jag lyft ner honom ett antal gånger från skrivbordet går han surt till min garderob som står öppen och börjar riva ut kläder, jippi! orkade inte bry mig om det heller men nästa gång jag tittade bort mot garderoben upptäcker jag att Bamse har gott och lagt sig bland mina kläder.
/freddie

Ge aldrig upp!

ÄNTLIGEN! Har efter 9 månader hittat låten jag har gått runt och nynnat på!
Tack julls, Magnus Weideskog var mannen jag letat efter. Nu ska låten 20år spelas sönder.



Tänk att jag hade mösspåtagning för 1 år sedan.

/frida


nu kan du få mig så lätt

Här sitter vi och sjunger falskt i labbet. Det är bara jag och Alex här just nu (förutom servicekillen som måste tro att vi är smått galna) Vi lyssnar på lite nostalgimusik, Ceasars palace gick nyss sen en sväng förbi Mando Diao för att fastna hos Håkan. Vi kan ganska många av hans texter, han är lite av en gammal förälskelse.

Och om du var vaken skulle jag ge dig
allt det där
jag aldrig ger dig
men du, jag ger dig min morgon
jag ger dig min dag

jag ger dig allt jag har
kvar


Vi gillart.

Men jag har en ny liten crush. Han heter Magnus Weideskog och får mig att sväva på rosa moln. Om jag träffat honom? Nä han bara spelar och sjunger för mig varje kväll. Honom skulle man gärna dejta. Magnus Weideskog – Somna bredvid dig enjoy.

Smell ya, kakaduan.


100502

Helgen har varit trevlig och har tillbringats med mina fina RG-kompisar. I fredags hade Freddie bjudit hem oss på smaskig trerätters middag, vilket var väldigt trevligt. Ingen av oss hade (sjukt nog) varit hemma hos henne förut så det var verkligen på tiden.

I lördags vaknade jag SENT (12.15 för att vara exakt) och tillbringade dagen med att ta igen lite avsnitt av Grey's Anatomy och Private Practice, hjälpa mamma lite och städa min garderob. På kvällen åkte jag, Frida och Freddie hem till Nanya och spelade kubb i Bofills båge. En indier satt och följde det olidligt spännande spelet (som F & F förövrigt vann) och kom fram efteråt och frågade vad det hette. Han var typ 27 år, gick på KTH och hade haft en 'horrible week and day' och därför hade han tänkt besöka en klubb eller ett disco för första gången. Men han ångrade sig. Sen gick jag och Nanya hem till henne och kollade på 'Bring it on again'.

Idag har vi har vi haft träningstävling inför Norge tillsammans med lilltruppen. Cissis kommentar rörande den stora uppslutningen av publik från vår sida (= 0) var "Vi har inga vänner för vi är här hela tiden". Tur att vi har varandra i alla fall, hehe. Det gick bra hursomhelst!

Har jag just ätit blodpudding till lunch (så gott!) och nu ska jag städa mitt rum.



Kram Vanda

Helgen som varit

Kort update över helgen.

Fredag: Valborg med rolig middag hemma hos Freddie.
Lördag: Frukost/lunch i stan med Caroline. På kvällen var det kubb som gällde vid medis. Nanya och Vanda blev självklart utklassade av team Frida/Freddie.  Ordet kubb betyder intressant på Indiska enligt vår nyfunna "vän".
Söndag:
Snart är det dags att åka till träningen och sista timmen blir det uppvisning. Sen ska jag svisha runt lite i en bil i det vackra vår vädret och på kvällen kommer Dysenius över och planerar vår framtid. Trevligt!

/Kubbmästaren.




RSS 2.0