God morgon!

Nu är klockan 03.18 och jag är vaken. Gick upp redan klockan tre för att kunna laga en riktigt stabil frukost så att jag orkar med helgen. Eller? Det kanske var så att min hals kliade så mkt att jag inte kunde sova. Vem vet.Nu är det hej då Sverige och hej Prag. Vill passa på och tacka för alla lyckönskningar vi fått! Vi ska göra vårt bästa. Och vi vet att vi kan.


xoxo


C

.

Så var det bara 5 timmar kvar tills vi ska hämta upp Freddie. Jag har äntligen packat klart ;D

Undra om man ska orka sminka sig inatt? Att sova är mer lockande men jag lär behöva 20 lager täckande fondation för att få bort mörka/svarta ringar under ögonen.

Hej då sverige! Håll tummarna för oss.

:)

Hejsanhoppsan :)
om 7 och en halv timme blir man upphämtad och färden går till skavsta flygplats, Prag här kommer vi!
lovade att fylla i packlistan så här kommer en liten uppdatering :)
  • Trupp jackan
  • Handduk
  • Paljetter + nål & tråd (till Sverige flaggan)
  • Vattenflaska
  • Pass
  • REDSKAPEN!!!!
  • Sovsaker
  • Frukost
  • TAGGNINGS MUSIK ( I belive )
Nu ska jag ta mig ett bad och sen packa de sista :P
Freddie

Var är våra biobiljetter?

I början av hösten ställde vi upp på en sak, som visade sig vara ganska jobbig. En kvinna från Svenska Gymnastikförbundet höll på att göra en utlärningvideo för Trupp-svårigheter. Eftersom hennes gymnaster inte kunde alla svårigheterna bad hon oss, som RG-gymnaster, att köra de svåraste och konstigaste. Så en träning kom hon och hälsade på oss, med en kameraman i sällskap. Hon berättade vad vi skulle göra, ocvh vi var förväntade att utföra svårigheterna exemplariskt, så att hela truppsverige sen skulle kunna kolla på videon och säga: "Jaha, det är sådääär en perfekt baklänges 90-graderspiruett med hjälp, eller ett bananhopp med 360 graders vändning ska se ut". Grejen var ju att vi aldrig gjort de konstiga svårigheterna förut, eller bara inte kunde många av dem och vi kände att vi helt enkelt inte levde upp till förväntningana. Vi gjorde i alla fall vårt bästa och tänkte att det inte direkt varit vi som bönat om att få vara med på videon.

Men nu till poängen. I ersättning för vårt arbete blev vi lovade varsin biobiljett. Men vad hände med det löftet? Var är min biobiljett? Jag känner att efter den smärre förödmjukelsen är jag värd den!

Nu till packningen! Ahhh!

Kram från Vanda


28/10

Nu är jag hemma efter dagens två träningspass. Första passet blev något lugnare än igår, vilket var enormt skönt då varenda muskel värkte. Vi hann med massor idag också, konstigt vore väl annars med tanke på att vi tränade i 4h. Fick prova på att vara individuell idag också, att köra program helt solo med 6 ögon som letar efter fel är oerhört annorlunda, nervöst med framförallt givande.

Jag hann även med en runda på stan. Pengar är växlade, hårsaker är fixade.. Nu har jag nog köpt allt som behövs! Sedan blev det sen lunch med min bästa kompis Johan. Trevligt med lite ny energi.

På kvällspasset märktes det att vi var trötta i kropparna, lite onödigt fummel till en början. Men jag vet att VI KAN, VI VILL OCH VI SKA köra kanon bra i Tjeckien! De sista programmen såg bra ut!

Nu måste jag slå in paketet från föreningen som seriöst väger 3kg (Nu hade du tur Nanya som inte behövde ta den) och sen måste jag packa. Om 7,5h står jag utanför Freddies dörr och vår resa till Prag kan äntligen börja.

Ni är världens bästa kompisar tjejer och tillsammans är vi Sveriges bästa trupp!

<3 F


Packad

Nu har jag börjat med min packning och jag har skrivit en preliminär packlista som jag tänkte dela med mig av. Fyll gärna på med det som jag har glömt!

  • Dräkterna
  • Underdräkten (och osynlig BH)
  • Trikåer att träna i
  • Sammetscykelbyxorna
  • Sverige t-shirten
  • Sverige ryggsäcken
  • Nikepåsen
  • Rosa linnet
  • Tåskorna
  • Hårgrejor (MASSOR!)
  • Smink
  • Necessär
  • Benvärmare
  • Svarta strumpor (och andra strumpor om man inte vill ha samma i 4 dagar)
  • Överdragskläder
  • Blanka sportBHn
  • Tjeckiska pengar
  • Mediciner
  • Viktiga papper
  • Kamera
  • Filmkamera
  • Vanliga kläder
  • Skor som man inte får skavsår i eftersom vi ska gå 3 mil i Prag
Nu ska jag duscha och sova, får köra resten av packningen imorgon.
























CZECH REPUBLIC HERE WE COME!

Kram Vanda

Fina/fula bilder - ni avgör!


1 dag kvar!

Haha jag vet att vi sa på träningen idag att inga fula bilder skulle läggas upp, men kunde inte låta bli när jag hittade den här bilden. Den är från hissen på hotellet i Estland, lite kul att resan till Estland nästa år är redan beställd, vi åker torsdag den 11 februari 2010 om det är någon som vill lägga de på minnet ;)

Nu ska jag sova och ladda inför morgondagen som börjar med ett 4 timmars pass klockan 10 med Inger :) Puss och Kram, Bra kämpat idag trots tröttheten från många
Lillan

mobil blogg

Äntligen får jag utnyttja min mobil till fullo, mobil blogg vilken grej! Sitter i min ensamhet och väntar på att träningen ska börja och kanske framförallt på att någon annan ska komma och träna tillsammans med mig. Jag väntar med spänning. Tippar på att Frida kommer först. Jobbet idag var lugnt, kanske lite för lugnt...med tanke på detta så gick jag tidigt för att köpa skor. Mycket roligare. Egentligen skulle jag bara köpa vax som vi ska ha till svinryggen i Prag men skorna kom,liksom på köpet. Konstigt det där. Förresten, kanske ska tillägga att vi inte ska ha vaxet som tillbehör till en måltid med svinrygg, utan till en frisyr. Det kanske inte var självklart. Förresten har svin någon rygg? Och isf var sitter den? Xoxo C

Totalt slut!

Kan varken gå eller sitta utan att rumpan värker. Passet idag var stenhårt, varenda muskel i kroppen fick jobba. Körde tänj, egna risker och program till musik. Hann även med lite massage sista 15 minuterna. Övertygad om att tävlingen kommer gå grymt.

Var och införskaffade mig en hudfärgad BH och hårnålar etc nu i "pausen". Kokade av ilska för att kassörskan var så seg på H&M. Nu är jag ialla fall hemma för att äta en väääääldigt sen lunch med tanke på att jag åt frukost kl 08.00. Snart bär det av till träningen igen och jag får skjuts av min snälla mamma :)!

x Frida


taggad till tårna

Nu har tjejerna avslutat förmiddagspasset och jag är fast på jobbet, tråkigt! Hoppas ni kämpade hårt tjejer! Jag har iaf tänk på er. Idag tänkte jag på hur det skulle vara att stå där, redo att gå in på mattan, på ett EM. Det fick mig att få rysningar!! Med tankte på hur vi kämpar nu varenda träning så tvivlar jag inte att de höga pöängen kommer komma.

Jag är iaf mycket taggad inför Tjeckien!! Skitskoj att vi ska vara "kulturella" också (inte bara shopping). Reseledare/mamma vanda har koll på allt, så jag är lugn :) Ser också fram emot "bara sätta sig och fika" a la Nanya i någon gränd. Men framför allt ser jag fram emot höga poäng och en bra placering på tävlingen!!!

Och mer stenar ska på dräkterna! Färgförslag: 

rose

Light Rose AB

Nu ska jag snart åka från jobbet till träningen! Hare bra! / Jullan


Godmorgon

Har just gått upp efter en uppfriskande natts sömn och ska snart börja dra mig mot träningshallen. Jag har en idé om att vi ska få göra massage de sista 15 minuterna på 4-timmarspasset så jag ska ta med mitt linement som luktar tuggumi. Som en dröm!

Dags för frukost!
/ Vanda

27/10

God morgon! Det är alldeles grått och blött ute. Om 18 minuter går bussen till dagens första träningspass och här sitter jag och borstar tänderna i pyjamas. Stress stress massor av stress!

Dagens träning: 10-14 och 17-19.30


(Vanda jag har fört över pengarna)
x frida


Nystart!

Klockan är nu 22.48 och jag är så trött att ögonen kämpar för att hålla sig öppna men trots det skriver jag mitt blogginlägg. Jag lovade ju.
Träningen idag var bra. Riktigt bra faktiskt. Tyvärr så är jag inte riktigt frisk än så kan inte köra fullt ut, men ändå.
Man märker att vi är på g och det kan vi behöva nu eftersom Prag väntar runt hörnet. På torsdag smäller det när planet 07.10 lyfter från skavsta för att transportera 6 förväntansfulla tjejer mot Tjeckien och PRAG!
Syftet med det här inlägget skulle egentligen vara att jag skulle sammanfatta mina två guide böcker om Prag och sen välja ut våra måsten för resan. Men hittills går de ju inte så bra eftersom jag inte ens öppnat böckerna och jag kan ju inte precis hitta på. Nej, det är för lätt genomskådat. Dessutom så är jag inte bra på att ljuga, inte ens när jag skriver. Då är det illa. Istället tänkte jag berätta om planen för resan och imorgon presenterar jag förhoppningsvis cissis guide till Prag, eller?

Vi landar runt 10 i Prag och ska då försöka ta oss till det vandrarhem som vi bokat. Märk väl att jag säger  som vi bokat eftersom jag ser allt som vi som individer gör inom laget endast som en del av vårt gemensamma handlade. Typ. Efter att vi har installerat oss på vårt nya crib så är det dags för oss att göra staden osäker och här är planerna få. Det ryktas mest om "en jätte mysig fika", "kolla på den vackra staden" och "vadå, vi ska väl shoppa?!". Sex tjejer med starka viljor, I love it. Fredagen kommer att spenderas på liknande sätt förutom att vi på eftermiddagen tar tåget till någon stad som är helt omöjlig att uttala och som enklas kan sammanfattas som en håla. Nej då, jag har inga fördomar. När vi på lördagen  vaknar på hotel Filip ska våra tränare förhoppningvis  kommit och det är då dagen med stort D är inne. Tävlingsdagen. Vi tävlar mot 8 lag, 7 st från Tjeckien och 1 från Slovakien. Kan nästan inte låta bli att skratta. Hur kom Sverige med där liksom? Men det är klart, någon gång måste man börja slå sig in i den väl utbredda päls världen.
Söndagen är stora hemresedagen och förhoppningsvis landar vi lyckliga, nöjda och med all säkerhet en erfarenhet rikare.

Det var allt för nu, dags att sova och ladda inför jobb och träning.

xoxo

C






f.

Härligt med så mycket uppdatering under en dag! Prag kommer bli helt as bra. Blir mer och mer taggad för varje dag, och dagens kanon träning gör mig bara ännu nöjdare. Att ännu en gång få resa med världens bästa gäng känns helt enkelt kalas bra. Har dock ingen som helst koll vad jag ska packa, när vi kommer hem eller hur mycket pengar jag ska ta med mig, tur att jag har 5 andra att fråga.

Metrologen, du tar pendeln med mig imorgon va?

/frida


Att cykla med en resegarderob

På vägen hem från träningen delade jag med mig av mina cykelproblem till Julia (som kan cykla) och Cissi (som inte kan cykla). Med resegarderoben med våra fantastiska och värdefulla dräkter i, är det väldigt svårt att cykla till och från tunnelbanan. Men idag kom jag på ett smart knep för att slippa knöla ihop den på pakethållaren; Jag kunde hänga den på väskan! Redo att testa mitt nya knep, hoppade jag upp på cykeln. Bara för att upptäcka att det var punka. Det var verkligen som att någon höll på att spela mig ett spratt. Hur får man ens punka på en cykel som bara stått still? Har någon saboterat min cykel? Jag fick helt enkelt gå hem. Men dräkterna var i alla fall raka och fina när jag kom hem.

Jag är SÅ peppad på Prag! 9 grader - det är ju nästan så att man kan ta med sig shorts. Nu ska jag checka in oss på flyget och sen ska jag SOVA mig redo för 6,5 timmars träning imorgon.

Kramar från
Vanda

Prag!!

Nu börjar det verkligen närma sig, på torsdag morgon åker vi till Tjeckien och eftersom vi kommer att ha tid till att strosa runt lite på stan torsdag och fredag så tänkte jag meddela om hur vädret ska bli :)

Torsdag
Partly Cloudy
Partly Cloudy
12° / 5°
Fredag
Partly Cloudy
Partly Cloudy
/ 3°
Lördag
Partly Cloudy
Partly Cloudy
/ -1°

Det verkar i alla fall som om de ska bli hyfsat bra höst väder :P

Puss och kram eran meteorolog

RSS 2.0