RG-ROBOTAR

Vi är seriöst SJUKA människor, RG-robotar, mutationer. Jag prövade att synka vårt rep/band med den verkliga musiken och vi slutar 1 SEKUND innan den slutar. Och då har vi kört mer än halva programmet till en annan musik. SERIÖST! Jag blir rädd för mig själv. Och er. SERIÖST!

Älskar er inte lika mycket som jag älskar kvinnan på Time Mälarhöjden!

GULDGULDGULD!!!

Tack för ett underbart SM tjejer!!! Nu känner man verkligen hur värt allt slit är!
Härligt med en sådan utklassning med över 13 poäng :D VI ÄR BÄST!!
Puss och Kram från Freddie

SM-GULD!

SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD!

Älskar er tjejer! Ni är fantastiska!

PUSS OCH KRAM FRÅN VANDA

For the first time: JULIA!

Sitter och taggar för fullt nu, imorgon gäller det, precis som Frida sa, SM GULDET ÄR VÅRT IMORGON!
För att hjälpa er alla att tagga till länkar jag en låt som passar oss perfekt.
Och så tjejer, jag är så grymt glad att jag har er, vad vore jag utan er och alla minnen med er?! Och vår samling guldmedaljer är inte över än!



I <3 you!

29/5

Det har varit tyst ett tag nu på bloggen. De mesta som har hänt i vårt liv sen sist är väl att vi har varit på studentskivor och tränat, tränat och tränat.

IMORGON SMÄLLER DET! då tävlar vi i Svenska mästerskapen. Vi vet vad vi kan och vi vet vad vi vill! Imorgon är det vi som ska stå högst upp på pallen inget snack om saken!

TAGGA TILL NU TJEJER! VI KAN VI VILL VI VÅGAR!

Kärlek Frida.

Svealandsmästerskapen

Imorgon är det tävling! Jag tror att det kommer att gå jättebra. Längtar efter att få öppna paketet från Inger och Tessan när vi får över 15 poäng i rep/band och över 20 poäng i tunnband.. Jag skakade lite och tror att det kanske är ett brädspel. Vi ses imorgon, supertidigt!

Puss och kram mina älskade vännerNone

Tunnband, Glade RG-dager 2009


Rapport från Norge

För alla er bloggläsare som är galna av nyfikenhet över hur det gick i Norge kommer är en kort rapport. Först körde vi rep/band vilket gick okej, men inte jättebra. Vi ett par större missar och en del mindre. Men vi höll ihop programmet bra ändå, så det var ingen katastrof. I tunnband körde vi VERKLIGEN ett bra program som vi alla var nöjda med! Det slutade med 2 SILVER av samanlagt 5 trupper i rep/band och 11 trupper i tunnband. Som grädde på moset fick vi riktigt fina priser från Friis & Company och såklart snygga medaljer. Vi åkte hem glada men trötta efter en dag med MÅNGA timmars träning.


RSS 2.0