Grattis på 20-årsdagen Julia <3


Bremen 2010

Juluppvisning 2008


1 mil senare och jag lever!

Ja idag var då dagen DET dagen då jag skulle springa tjejmilen! Och hur gick det då? Jo jag som aldrig har sprungit en mil i hela mitt liv tog sig i mål levande och sprang igenom hela loppet på tiden 57.01 (väldigt surt att man inte sprang 2 sek snabbare) Vid ungefär 5km ville hjärnan att jag skulle stanna, men tur det att man är en tävlingsmänniska så ignorerade jag de mitt huvud sa och fortsatte springa sen runt 7-8 km gick det bra mycket lättare och benen började att gå automatiskt. Sen när det bara var kilometern kvar så började jag förbereda mig på att öka takten för att sedan gå in på upploppet och spurta men då man inte riktigt såg hur långt man hade kvar att springa så kunde jag inte riktigt öka takten så som jag ville utan bara drog på på upploppet så hade kunnat ta ut mig lite mer i slutet! men jaja, kom i mål på 3171 plats av cirka 25000 löpare och det ska man väl vara nöjd med? :P

Haha det kommer tydligen upp en film på min målgång i morgon så då länkar jag den så klart här! :P

Ja nu när vi inte tränar 6ggr i veckan längre är min mamma skit taggad på att jag ska springa alla dessa lopp med henne så nu pratar hon redan om ett lopp den 2 oktober; topploppet, där kan man välja att springa 5km eller 10km! Så Frida och Vanda ni som är hemma i Stockholm, spring detta lopp så kan vi göra det tillsammans! :D Sista anmälan är imorgon måndag!

/Freddie

Dialekt

Hello,

jag är hemma i Sverige sedan en vecka tillbaka med lite blandade känslor. Jag skulle inte tacka nej till att åka tillbaka på semester om man säger så, men jag börjar i alla fall känna mig som mig själv igen. Hade några dagar av svår jet-lag (typ 10 timmars sömn på 4 dagar) men nu börjar jag komma ikapp.

Pratade med Julia för några timmar sedan och blev liiite oroad över hur hennes dialekt hunnit ändrats på bara FEM dagar i Umeå. Hon pratar nu en konstig blandning av göteborska, norrländska och stockholmska. Typ. Hur ska hon låta när läkarutbildningen är klar egentligen?!?!

Idag har jag träffat de kvarvarande medlemmarna i truppen, Freddie och Frida. Jag och Frida åt lite kycklingspett och klyftpotatis medan vi pratade ut om lite av det som hänt under sommaren som vi inte hann med sist vi sågs. Sen kom Freddie (kul att träffa henne igen!) och så gick vi alla på bio. Jag och Freddie hade lämnat filmvalet helt i Fridas händer (det kallar jag förtroende) och det föll på 'I rymden finns inga känslor'. Den var verkligen bra. Visst kan man lita på Frida...

Nu ska jag lägga mig och läsa min bok om en israelisk självmorsbombare och sen ska jag soooova, förhoppningsvis till klockan 11 eller nåt sånt sent. På helgens agenda står bland annat ett tvåårskalas, utgång och lägenhetsvisningar.

Kramar från Vanda


Glädjeskutt i Santa Monica, Kalifornien

Full rulle!

Tror aldrig att jag har fått så mycket post ämnat till mig på så kort tid, lönebesked, startnummer inför tjejmilen, röstkort och inte minst av allt från alla studentbolag som vill att man ska fixa sin skiva hos dom eller boka flak genom dom och att man är en utav de få som är utvalda, jag skulle snarare säga att jag var en i mängden som fick dessa brev hem!

Skulle kunna tro att jag tar studenten om bara någon månad för nu har vi redan bokat in skiva (den 3 Maj på Gaudi) och flakbokningen är hack i häl den med, inte minst med det så ska jag redan prova ut studentmössan imorgon allt går så väldigt fort! Och skolan har verkligen hoppat igång i full rulle, har prov om drygt en vecka och har redan hunnit göra en labbrapport och en uppsats samtidigt som man ska springa fram och tillbaka i valstugorna och fråga ut dem i något annat ämne.

Idag har jag även varit iväg och köpt gymkort så nu är projektarbetet i full gång det med samtidigt som jag har börjat träna med Annie fast vi har inte kommit så långt än har väl i stort sett valt musik så förhoppningsvis har vi(jag) klippt den tills på måndag så att vi kan börja bygga på programmet.

Nej nu måste jag återgå till pluggandet!
Puss o Kram Freddie

RSS 2.0