Hemma igen

Då var vi hemma från våran sista internationella tävling. Som alla andra resor har även denna varit väldigt händelserik! I fredags var det tävling för oss som gällde, vi körde inte direkt några toppen program men placerade oss på en 2:a respektive 3:e plats och lyckades slå den norska truppen som vann NM och var med EM, så det kändes bra.

Sedan bar det av till tennishallen där vi skulle sova, skönt med lite sömn tänkte vi! men nejdå, natten var lång och kall vaknade ett antal gånger utav att man frös till slut kröp hela jag ner i sovsäcken och stängde igen helt för ett försök till att hålla värmen.

Eftersom vi nu hade tävlat klart så hade vi 2 dagar som vi tillbringade i Norge. Lördagen tillbringade vi med att göra en musikvideo, leka men minitruppen, ta en promenad in till stan och sitta och äta glass i solen, åka en attraktion på ett tivoli och sedan gå på bankett men precis som förra året så var vi i stort sett ensamma där. Efter middagen tittade vi på Norsktoppen, tyvärr vann inte våran (iaf min och Cissis) favorit Frida :(

Denna natt fick jag nattsällskap utav Annie som hade vaknat upp natten innan på golvet för att hennes madrass var trasig. Nu var det då Söndag och minitruppen skulle tävla så vi tillbringade dagen i hallen och sedan var vi även med på galan.

Slut på detta äventyr trodde vi men strax innan vi ska bege oss till tågstationen får Annie kraftigt ont i magen så in på sjukan med henne tillsammans med Tessan, där står vi 11 gymnaster utan tränare men tur som det var så är vi rutti och tog oss till flygplatsen på egen hand men helt plötsligt när vi precis satt oss på flyget kommer både Annie och Tessan in springande på flyget :)

Tack för ytterligare en underbar resa tillsammans med er!
Syns imorgon :D
freddie

P.S Bilder och videoklipp kommer inom kort!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0