28/4

Igår var det solflicksdags uppvisning. Allt gick kanoners och vi var riktigt heta i våra basket linnen ;) Fame programmet gick över förväntan vi klarade till och med sista hoppen. Solutsikter gavs också ut och eftersom som jag skrivit ett inlägg och länkat vår blogg har vi haft besöks rekord! Hela 33 personer besökte vår blogg igår. Helt otroligt! Hahaha vilket skämt.

Bra kämpat idag tjejer och så syns vi imorgon :)frida

JAG SKRATTAR SÅ ATT JAG RAMLAR AV STOLEN

ÅT MIG SJÄLV... VAD ÄR DET MAN BRUKAR SÄGA? JO, JAG BJUDER PÅ DEN

image49







Tisdag 15/4

Det har varit glest med blogginlägg men det ska det bli ändring på (?). Läste precis mejl från Inger där det står att vi ska träna själva (igen) imorgon.Tråkigt värre, men vi ska köra lite solflicksdags program och det gör ju vardagen lite roligare :P Polen tävlingen blir inte av och vi har endast Torsby som motståndare på Sm. Mycket ändrade planer på sistonde. Nu ska jag börja skriva på ett arbete om mental träning. Någon som har lust att ställa upp på en intervju ;) ?
Puss och kram Frida

Regionstävling

Igår hade vi tävling i Forsgrenska. Uppslutningen var stor och konkurrensen stor. NOT. Nanyas pappa och Julias mamma hade i alla fall makat sig dit för att kolla på oss, men annars var hejarklacken ganska liten. Och motståndet obefintligt. Men jag hade en trevlig dag i alla fall, trots att tävlingen drog ut på tiden 1,5 h. Ikväll får min klass gå på gratisbio men jag ska gå på träning. Och Julia ska gå på match 19.20. Ses ikväll gals!
Kramar

2 april

Det har varit tomt i bloggen ett tag. Under påsklovet hade vi tre träningar. Dom första två var det bara jag och Cissi men vi kämpade på och fick rejält med träningsvärk. Den tredje träningen fick vi förstärkning av Vanda och Nanya.
Julia valde att slappa på stranden i Egypten och Freddie spenderade hellre tid med sina släktingar än med oss!

Det är läskigt hur livet kan förändras så fort. Vi fick nog alla en tankeställare idag. En tjej från en annan förening ligger på sjukhus  nedsövd med brutet käkben och krossade tänder. Så fruktansvärt tragiskt och jag hoppas verkligen att hon klarar sig och blir bra.
Tjejer jag har bestämt att ni aldrig mer får åka skidor/snowboard!

Blir tokig på den här bloggen eftersom inte mitt tidigare inlägg publicerades!! Förresten solutsikter ville ha bilder tjejer så skicka till mig om ni har några fina så skickar jag dom vidare:)

Ses imorgon! /frida

RSS 2.0