Långfredag

Sitter och små äter godis framför tv:n, det är ju faktiskt långfredag och allt. Min dag har faktiskt varit extra lång, men dock inte tråkig. Vaknade klockan åtta ! Vilket kan bero på att jag råkade somna framför tv:n igår redan klockan tio haha. Städat stora delar av huset, jag gav mig sedan ut i snö ovädret och åkte till soptippen med pappa. Jag har dessutom handlat det sista inför imorgon och lagat middag! Så här mycket har jag inte hunnit med/orkat göra på hundra år.

Nu har vissa av gympa gänget flugit utomlands, så avundsjuk! Men jag vet att ni är lika avundsjuka på mig och Cissi som ska träna på tisdag och torsdag med Inger ;) Haha men vi ses på fredag truppen.

Glad påsk!


Påsklov

Äntligen lite lov! Nu drar jag till England. Ha en superskön vecka alla vänner!
Puss och kram
Vanda

18/3

Jag är glad över att jag inte föddes i Kina och ville bli gymnast
http://youtube.com/watch?v=2KqFQ7cqKBo&feature=related


Lite inspiration till nya tunnabands programmet :)

http://youtube.com/watch?v=VPkBXT2_wNk

http://youtube.com/watch?v=okAr2mTV1eo&feature=related


// frida


Gissa vem som fick sin studentmössa idag..

Gissa vem som fick sin studentmössa idag..

Känner mig just nu som en konduktör men jag hoppas att jag kan forma den tills jag SPRINGER

Vandas foton från Danmark




Måndag 10 mars

Jag förstår att hela blogg-Sverige väntar på ett uppföljning av hur det gick på NM, så här kommer en liten resumé. Efter en helt okej flygresa Arlanda-Kastrup tog vi tåget till Höje Tåstrup eftersom det stod på våra biljetter. Väl där försökte vi förgäves hitta några gula flaggor enligt vägbeskrivningen men insåg att vi var på fel ställe. Efter 2 minuter på tunnelbanan hamnade vi i alla fall rätt och hittade snabbt till vårt hotell. Det var helt okej. Det som drog ner mest var att vi hamnade i rum där det var tillåtet att röka, vilket inte riktigt är vår grej. Fredagkvällen tillbringade vi på en italiensk restaurang med god mat och där gav vi vår födelsedagspresent till Tessan.

Lördagen startade med en sovmorgon, vilket är väääldigt ovanligt. Efter en trevlig frukost gick vi och köpte lunch och sedan drog vi till hallen för att heja på de andra svenskarna. Lite sega efter typ 467 timmar av hejande gick vi tillbaka till hotellet för att "klä upp" oss till banketten. Där bjöd de på mat på bebistallrikar och snabbt efter vi ätit gick vi hem för att fläta håret för morgondagen.

Strax innan 7 var det dags att gå upp på tävlingsdagen, söndagen. Vi blev sminkade och fick knutar av Tessan och Anna och sen gick vi och åt frukost. Efter att vi packat ihop var det dags att gå till hallen. Efter en promenad med svenska flaggan fladdrandes på barnvagnen började vi träna vid 9. Förträningen gick bra och vi hade mycket tid på oss. Under tiden började vår hejklack VÄLLA in i hallen.

Hur gick då tävlingen? Kanske kan sammanfatta med: Inte lika bra som vi trott/hoppats. Repprogrammet hade många missar, tror inte att vi fick någon risk godkänd, vi var utanför och jag fastnade i repet på ett otroligt irriterande sätt. Så efter rep låg vi sist (fast det visste vi inte då). Efter inte så lång tid var det dags för tunnband/käglor. Efter ett mindre musikproblem körde vi ett nästintill felfritt program. Vilket såklart var kul. Men eftersom vi kört ett dåligt repprogram fick vi inte, enligt oss, tillräckligt med utdelning för det.

Vi slutade på 5e plats före Danmark. Verkar som att det är lite vår grej att slå värdlandet... Med lite av känslan "det var det" tog vi tåget åter till Kastrup. Efter pasta och toalettpanik satt vi på planet, vilket  inte var så jättekul tyckte jag. Det skramlade.

Nu följer en ledig vecka. Jag har börjat den med att sova hela eftermiddagen. Julia däremot pluggar kemi. Drt vet jag för jag pratade med hennes pappa.

Tack för den här resan!
KÄRLEK  från Vanda


NM

Hej då sverige! Nu åker vi, håll tummarna för oss!

NU JÄVLAR TJEJER! <3



/frida

nu.

Nu gäller det tjejer, nu tar vi det här! Känns ofattbart att vi åker imorgon efter att ha kämpat så länge! Vi är värda en bra tävling nu efter så mycket slit! Som vi kämpat.
 
nu fångar vi!

MÅNGA KRAMAR JULIA! Ps. mitt första inlägg! :)

Jag är sjuk

Jag dör för att jag känner mig sjuk. Stannar hemma från skolan idag i alla fall och hoppas på att friskna till SNABBT! Puss hej
/ Vanda

Förlåt

Idag när jag skulle sy på stenar på baksidan hände det som inte fick hända. Tyget smälte.. Jag hade redan strykt på stenar på en dräkt men helt plötsligt flippade det. Förlåt, verkligen. Jag ska försöka ta bort de stenar jag redan har strykt på baksidan eftersom jag inte vågar ta fram strykjärnet igen. Som tur är har vi ju 5 dräkter iaf....

Lite info om NM

Heej
sökte runt lite om NM och har kommit fram till att det blir samanlagt 6 seniortrupper som tävlar.

Norge 2 trupper
Sverige 2 trupper
Danmark 1 trupp
Finalnd 1 trupp (trodde att dom hade 2 trupper men på danmarks hemsida så står de bara 1 trupp)

Förträningen på söndagen är mellan 8.30-10.00
vi har våran tid 9.30-10.00 med ö-vik

Sen är tävlingen 10.15-11.15 för oss trupper
Prisutdelningen är 15.00-15.45

Fredrica

Måndag 3 mars

Skickade just in ett arbete som skulle vara inne senast idag kl 23:59 kl 23:59:21. Har fortfarande hjärtklappning efter pressen, men jag skickade i alla fall in det på rätt minut.

Träningen idag gick bra tycker jag. Vi hann med väldigt mycket och jag blev inte så trött trots att vi körde tre program av varje. Vi var till och med först med att rulla mattan.

Har inte fattat än att det är i helgen det är NM, NM! Vi har satsat på den här tävlingen i ett halvår nu och det känns som att den kommer flygandes i en rasande fart den här veckan. Är så glad att vi har fått ner en svensk hejarklack till Köpenhamn. Det är helt enkelt grymt! Till och med Nanya!

Nu ska jag ladda ner lite Kenyanska filmer innan jag går och  sover,
Vanda

Söndag den 2:a mars

Idag blev det en kort träning på bara 105 min, fast ännu kortare för mig. Lyckades kolla fel när jag skulle se när bussen gick och missade den med 1 min. Nästa buss gick inte förrän om en timme så jag missade en halvtimme av baletten. Kanske näst sista gången med Bex, känns väldigt sorgligt tycker jag. Hon är  så himla söt och bra. Efter baletten körde vi bara kast. Rep gick faktiskt ganska bra. I övrigt diskuterades den ENOMA flaggan som vi fått av Svenska gymnastikförbundet som vi ska sy fast på vår dräkt, Charlotte Perellis "långa" klänning i Melodifestivalen och Linda Bengtzings låts likheter med Mikas "Grace Kelly". Vad tänkter tjejen med? Nu antar jag att hela gruppen sitter och pluggar igen det vi missat när vi tränat 24/7. Det bord ejag med!
Ciao!

image34

/ Vanda

RSS 2.0