GOTT NYTT ÅR!

hejhopp! Sista dagen på året och solen strålar utanför fönstret, så härligt så. Jag vet inte riktigt vart hela truppen befinner sig men hoppas alla får en grymt rolig kväll! Själv ska jag vara med mina kära klasskompisar.

Tack för ett underbart år tjejer! Som vi har kämpat i år, är riktigt stolt över oss! NM gick kanske inte som planerat, men både på miss valentine och SM visade vi verkligen vad vi går för! Det krävdes blod,svett och tårar men framför allt enorm VÄNSKAP och VILJA.

Jag känner på mig att 2009 kommer vara vårat år! Vi ses på fredag igen tjejer kl 17.00-22.30 i forgrenska hallen va?

GOTT NYTT ÅR ! <3 / Frida

Mardröm

Hej babes!

Skriver för att berätta om min mardröm jag hade i natt. Malin skickade ett sms till oss och fragade om nagon kunde vara barnvakt och jag sa ja. Men jag var tvungen att ga tidigare fran träningen, sa jag skulle ringa till Inger eller Tessan och säga det. Men ingen av de svarade, och sen visade det sig att jag inte kunde ga alls. Men jag kunde inte säga det.
Mycket angest!

Hoppas att ni far ett grrrrymt nyar!

Massa pussar och kramar

JUL

Tjenare kompisar
hoppas att ni hade en underbar Julafton igår med många paket :D
Min jul var lyckad i alla fall, med fina paket å en härlig tomte :P

Nu ska jag undersöka mina klappar.. 
Träna på nu gubbar så ses vi i Januari;) 
Och så måste jag önska er ett riktigt Gott Nytt år! 
Kramar Fredrica
Så här såg tomten hos mig ut 
Såhär såg tomten hos mig ut

Jul strålande jul

Mina kära kamrater,
vill passa på att (på min nya grymma mini-PC jag fått av min snälla pojkvän) önska er alla en urmysig jul och ett gott nytt år, eftersom vi fakktiskt inte ses förrän den 15 januari. Jag är så glad att jag har er, ni är underbara kompisar och vi har otroligt kul tillsammans. Vet allvarligt inte vad jag skulle ta mig till utan träningarna och resorna med er!

Massa pussar och kramar från
Vanda

Tisdag

Idag är det tisdag, vilket innebär träningsfri dag för oss. Trots det är jag helt inne i vår egna lilla bubbla av rytmiskgymnastik, jag skriver nämligen en hemtenta i Idrott B och pratar om varför jag tränar etc och jag blir så himla glad när jag tänker på allt vi gjort, åstakommit och gör tillsammans! Inte långt kvar till Miss Valentine och jag längtar!

Många kramar / Frida


Juluppvisning

Hejhopp, idag var det den årliga juluppvisningen, så snart borde den rätta julstämningen infinna sig.
Vi körde ett eget påhittat program med som började med en dans, sedan ett "kaos" av olika redskap och sedan ett fint avslut med band. Jag tycker vi körde bra med tanke på att vi gjorde klart programet så sent som i fredags. Det var ingen som glömde något och vi tappade aldrig Freddie i lyftet som vi gjorde på förträningen!

Imorgon är det träning igen och fullt med programträning :) ! Ses och hörs imorgon!

Länge sen..

Ja nu var de väldigt länge sen någon skrev ett inlägg, kan tala om för er att vi alla lever och mår bra ;)
Just nu är Julia i Thailand och vi andra är hemma i Sverige och tränar för fullt. I morgon ska vi ha Juluppvisning i enskede, så ni får gärna titta förbi:)

Vad har då hänt sen sist? sommarn har varit och då hade vi ett litet tränings uppehåll från hallen..
Sen i augusti tog allt spel igen och vi började att träna, vi har varit på en tävling där vi vann överlägset alltid lika skoj:)
Sen skulle vi åka på Svenska cupen men de var aldrig någon som var riktigt taggad på de och hälsan var inte på topp heller så vi övervägde och hoppa över den tävlingen. 
Så vad har vi gjort då om vi inte har varit å tävlat? 
jo vi har byggt nya program, för efter årsskiftet så ska man byta redskap så nu har vi ett Tunnbandsprogram och ett Band-Repprogram. Måste säga att de här programmen är jätte häftiga och de kommer att se grymt ut sen när vi sätter allt :)

Vad händer framöver då?
Först och främst så har vi tänkt att åka på Miss Valentine i Estland igen, sen så blir de väl andra tävlingar och så blir det SM i Uppsala. Men sen när sommarn kommer så tar 4 av truppen studenten, så i höst vet man inte vad som händer men jag hoppas verkligen att truppen fortsätter! 
Och vi har pratat om att åka utomlands i sommar på någon tävling, kommer inte ihåg vad den hette, men de var någon tävling där man skulle göra något gymnastiskt i 5 minuter och sen placeras man som 1:a, 2:a eller 3:a, de skulle vara roligt om vi åkte på den.

Nu blev det ett långt inlägg, hoppas att nästa inlägg inte dröjer ett halvår tills de kommer..
Ha det bra Kramar Fredrica

RSS 2.0