Söndag

Sitter här hemma och har tråkig, tog precis en paus från pluggandet och hittade lite roliga bilder från våra resor :P
Har haft väldigt roligt med er under alla resor!!
Puss

Svett

Min kropp borde vara helt uttorkad nu. Har nog aldrig svettats mer, inte ens när jag var på spinning, eller när vi tävlade i Grekland. Och det säger ganska mycket! Nu ska jag sova så att jag är pigg och fräsh imorgon.
Puss från Vanda

Resten av bilderna


Blandade bilder, fler kommer senare


Fullspäckad höst

Hejsan hoppsan :)
Då va träningarna igång igen som aldrig förr, tyvärr så har vi inte varit en hel trupp denna vecka då Vanda varit sjuk och Frida jobbat men nästa vecka ska vi nog va alla igen :D 

Kollade lite på vad vi ska göra i höst och det va ändå rätt mycket och det känns som om det kommer att gå riktigt fort och jag vet att vi kommer att ha väldigt kul också! 
Det som först väntar oss är ett läger i Enköping och veckan efter de ska vi till ö-vik på tävling och veckan efter de är det reg-tävling och sen ska vi på höstens första internationella tävling i Prag och efter det är de Svenska cupen i Jönköping och sen är det Berlin Masters som gäller och då är vi i tipp topp form :D 

Puss och Kram Fredrica

Dräktdilemma

Sitter här i min grön/blåa dräkt och jag måste säga att det är helt perfekt bak! Inte alls tight utan en liten volang. Där fram är den väldigt rak. Men jag vet inte vad man kan göra åt det. Röstar fortfarande på den här alltså!

Jag hade väldens hemskaste dröm i natt. Jag köpte en Redbull för första gången i mitt liv (fast jag tycker att det är asäckligt) och sen hittade jag Fredrica i en hiss med en tygpåse runt huvudet, och någon hade sövt henne med gas. Och jag ballade såklart ut och då var massa tidningar där och tog kort och sträckte fram sina mikrofoner mot mig men jag bara skrek och sparkade allihopa. Sen var det krig och någon hade kidnappat ett barn.

Snart ska jag gå och köra bil, vi ses på onsdag!
Puss

RSS 2.0