Regionstävling med hejarklack

Mamma Lena sitter och äter frukost och undrar om Gun tar med sig visselpiporna till tävlingen.

Jag hoppas det!

Vanda

Ge mig sol.

Vad sägs om en utlandsresa till något varmt land i slutet av juni. Någon?


cleeaaning

Just nu så är det stor städning på rummet. Tog nyss bort resväskan som legat ivägen sedan resan till Estland.  Har inte prioriterat städning förens nu, E har ju nämligen tagit sitt pick och pack och rest ut i världen så nu blir det ensam tid i massor.

Eftersom vi i truppen träffas alldeles för sällan så slår vi på stort imorgon och spenderar hela kvällen med varandra!  Lovely.

Efterlysning: Min vita sponsor tröja har försvunnit. Gör ett direkt påhopp på er tjejer och ber er titta en extra gång hemma. Inte kan jag väll vara så dålig att jag har glömt den i någon hall? Stackars tröja som ligger och samlar damm i någon äcklig uppsammlingskorg.


/frida


Jaha ja,

Idag är ingen rolig dag.

Jag har hakat upp mig på ordet "typ". Ett ord som extremt många yngre (läs fjortisar) använder i helt fel sammanhang när de pratar eller bloggar vilket är fruktansvärt frustrerande.

"På måndagen så va jag bara med Lina typ :D. Och sen på kvällen så ville Lina sova över en natt till :). Så vi gjorde det typ ;)"  Men hallå, antingen var du med Lina och hon sov hos dig eller så gjorde hon inte det. Punkt slut.


♣frida


Älskade vinter.

Är på väg till jobbet. En resa som borde ta 1h och 4 minuter. Observera ordet borde. Jag har kommit till liljeholmen och har varit på resande fot i snart 1,5 timme och har minst 30 minuter kvar. Kul start på dagen, verkligen! /Frida

RG STAR 2 - band/rep


Miss Valentine - band/rep


Miss Valentine - tunnband


Glädje

Vi gjorde det igen! Fick våra högsta poäng någonsin om jag inte misstar mig. Jag är så jäkla stolt och nöjd över oss! Just nu sitter jag själv på tåget hem till stockholm. Är rastlös och vill ha lite socialt utbyte med någon. Freddies sällskap skulle sitta fint, vi hade nämligen satans kul i bilen igår. Skrattade så jag grät i 20 min. Tack för helgen gänget, ni är bäst! <3 frida

Humörsvängningar

Sitter i bilen på väg till Lund. Frida sitter bredvid mig och gråter floder, vi har precis sett i taket lyser stjärnorna, en mycket berörande film! Har för tillfället ingen aning om vart vi befinner oss men såg en skylt där det stod skåne så vi är i alla fall åt rätt håll:-D och nyss satte jag en läkerol i halsen men 3sek senare hostar jag och tabletten flyger ut. /Freddie i bakluckan

Mums.

Det sägs ju att mörk choklad är nyttigt och ökar förbränningen.
Läste just den här artikeln:
"Testpanelen var snabbt överens om att fördelen med mörk choklad är att man inte äter lika mycket. Istället för att äta 100 gram mjölkchoklad i ett svep så kan man nöja sig med två rutor av en mörk choklad."
Äh va? Själv lyckades jag utan problem tugga i mig 95g i ett svep.


Dags att packa inför helgens tävling i Lund. Ska även hinna med att fira Simona som gått och fyllt 20.


100218

Jag ligger hemma med ont i halsen. Har spenderat dagen hittills med att kolla på 'Sisterhood of the traveling pants' (och bevisat att man kan gråta till de mest löjliga filmerna), druckit te och surfat på www.art-dept.com. Jag drömmer om att ha en originalillustration, allra helst  en av Liselotte Watkins, men det finns så mycket fint att jag skulle kunna fylla ett helt slott.

Kram Vanda

Liselotte Watkins

Nick Higgins

Option - G

 


nattuggla

Det här med att gå och lägga sig i tid funkade visst inte idag heller.

Diskuterade festivaler på tuben hem med Vanda och Jullan. Den stora frågan är Peace and love eller Hultsfred?
Festivaler är skabbigt, dreggig, rätt och slätt ÄCKLIGT. Men samtidigt är det ju något man måste ha upplevt under sin ungdom. Eller?

/f

Cecilia (2005)


AVUNDSJUK

Jag har under två träningar tänjt barnen i höga rygglyft och idag försökte jag få dem att ligga kvar i positionen fast jag släppte deras händer.

Alla föll mer eller mindre pladask utom den nya lilla N som ligger kvar i världens snyggaste rygglyft och kollar på mig med en undrande min om varför detta skulle vara så svårt...Detta är alltså hennes FÖRSTA träning, N har ALDRIG testat gymnastik förut.

Talang säger jag bara!
Om jag är avundsjuk? Inte alls...

Pussar till Seniortruppen från Uppsala


Åter till Sverige

Nu har seniortruppen anlänt till Sverige igen efter att ha tävlat i Estland på Miss Valentine 3:e året i rad. Program-mässigt körde de bättre än förra året, men som alla vet så är det en bedömnings sport och om du inte har domarna på din sida så får du ingen bra poäng och i år hade väl inte seniortruppen turen med sig vad det gällde domarbordet... Men de hade i alla fall med sig en bra hejaklack och maten de fick va betydligt bättre än föregående år ;-)

Men nu gäller det bara för truppen att ladda om inför nästa helg då de beger sig ner till Staffanstorp på tävling!

XOXO

Senaste nytt

Truppen är inne på sitt 3:e dygn i Tartu. Första tävlingsdagen är avklarad och de körde ett stabilt tunnbandsprogram med några missar. De placerade sig på en 6:e plats och slog därmed Norge. Enligt min mening borde de även ha slagit Litauen, men rytmisk gymnastik är som sagt en bedömningssport och det gäller att ha domarna på sin sida.

Idag är det band/rep som gäller och truppen håller just nu på med att göra sig i ordning och packa väskorna.


Det ryktas om att en av gymnasterna drömmer sexuella drömmar. En annan har återkommande drömmar om snö..

xoxo Gossip girl

Snart!

Då va vi igång igen, allt är färdig packat och snart ska vi åka och hämta Frida och hennes mamma för att bege oss till Arlanda :D ännu en resa med mycket lycka står framför oss och jag måste säga att jag är spänd på hur de övriga trupperna är speciellt Norge och Finland! Nu jäklar kör vi tjejer!
Vi har gått framåt så enormt mycket de senaste veckorna och jag vet att vi kan, vi vill och vi vågar!

Puss Freddie

tagga

Imorgon åker vi till Estland och Tartu för att köra JÄRNET!! Jag är grymt laddad och ganska bombsäker på att vi kommer köra bättre än förra året.. Just nu packar jag och syr tåskor (dom gick faktiskt att laga freddie..) så nu är dom inte längre ihopklistrade med hjälp av plåster -- vilket förövrigt var riktigt smart.

Under resan till Tartu ska jag kanske titta förbi universitetet där. Om jag går läkarlinjen där får jag även lära mig estniska!! hur cooolt är inte det?! ;)

Men nog om det, om sisådär 44 timmar från nu står vi där, lite nervösa, redo att köra det bästa vi någonsin kört. Och speakern (en medelålders man med monoton röst) kommer presentera oss. ROOTSI - SWEDEN. Det kan inte bli bättre än så.

Ser fram emot en till resa med mina bästisar. <3   "...allt går fantastiskt bra och det känns underbart."

/Julls

plus lite till

Bikini kan vara bra att ha med sig. Det finns ju SPA.

9/2

För en gångs skull tänkte jag göra något i god tid. Därför börjar jag packa nu, så att jag slipper vara uppe halva natten imorgon.

Dagen till ära har jag även förberett middag till familjen. Är oerhört stolt och tycker att jag samlade på mig lite vuxenpoäng. Ikväll ska jag spela biljard varav expert hjälp sökes omgående. Det finns inte en chans i världen att jag tänker förlora.


Lägger upp en packlista:

  • Trupp jackan
  • Handduk
  • Vattenflaska
  • Pass
  • REDSKAPEN!!!!
  • Sovsaker
  • Mat
  • TAGGNINGS MUSIK ( I belive )
  • Dräkterna
  • Underdräkten (och osynlig BH)
  • Trikåer att träna i
  • Sammetscykelbyxorna
  • Sverige t-shirten
  • Sverige ryggsäcken
  • Nikepåsen
  • Svart linne + Lila
  • Tåskorna
  • Hårgrejor (MASSOR!)
  • Smink
  • Necessär
  • Tandborste
  • Benvärmare
  • Svarta strumpor 2par (?)
  • Överdragskläder
  • Blanka sportBHn
  • 160 Euro + matpengar
  • Mediciner
  • Viktiga papper
  • Kamera
  • Filmkamera
  • Vanliga kläder

Peace out /F


Beroende


fortsättning av dagen

Spenderade eftermiddagen hemma hos kusinen min i Trångsund. Täckbyxorna åkte på och jag tog med mig kusin-barnet och sedan bar det av nedför en grym pulkabacke.

Nu beger jag mig till Linn som flyttar till London imorgon. Många nära och kära börjar se sig om i världen och det känns mystiskt. I höst är det min tur. Då sticker jag och Carro till Australien och leker surfar liv.


/frida


Söndag

Det slog mig just hur olika jag och min brorsa är. Konversation med bror min i bilen: Jag -ska du backpacka i höst? Bror- nej, jag ska bo på hotell.

Miss Valentine

Nu har det äntligen kommit upp hur många trupper som är med! :D
Det verkar vara 7 seniortrupper och både från Norge och Finland! Kul! :)
Registration-RG Groups
/freddie

Pedagogen

Jobbar man på Waldorfdagis har man förkläde för att underlätta övergången till pedagogrollen. Idag såg jag ut såhär i mitt!


Bilden blev lite kort och tjock när jag förde över den, tro inget annat!

Onsdagsmassage

Jag och Cissi hade en mycket trevlig massagestund hemma hos Elin med samtal om allt mellan himmel och gymnastik. På vägen hem missade vi Norsborgståget med typ 2 sekunder och var tvungna att vänta i en kvart på nästa. Det var lite jobbigt. Men nu är jag hemma, har jag mat i magen och ska bara diska undan lite i köket innan jag går och lägger mig och kanske kollar på lite Private Practice. Imorgon ska jag på utflykt till Storskogen i 4 timmar typ. Bäst att man sätter på sig varma kläder!
Kram från Vanda
PS. Nanya sa idag på träningen att vi haft besöksrekord på bloggen någon av de senaste dagarna. Men vad jag kan se var det ett falskt alarm DS.

onsdag

Dagens kommentar 1:
Jag - Han har inte fattat att det är jag som bestämmer.
Julia ger mig världens blick och säger - Erik?


Dagens kommentar 2:
Jag -Har du börjat på sats?
Adam -A, bra som fan. Körde gruppträning i måndags, jag och 25 tjejer.


/frida


Beslutsångest

Sydde klart en klänning idag som jag började sy i förra veckan men kan inte riktigt bestämma mig för om rosetten ska sitta fram eller bak. Just nu sitter den bak. Någon som har en åsikt?

/Nanya

Ingen finsk trupp?

Har hängt lite på RG forumet och kom in på en sida där de stod att den finska truppen splittrades och slutade efter VM :O Så nu finns det inget National team...

Mer info här
/freddie

Hoppsan

Annanas verkar inte vara min grej. Fick nyss en allergisk reaktion så nu sticker hela tungan. /Frida

Fröken Vanda

Idag hade jag min första dag som dagisfröken. Just ordet fröken är inte det första jag associerar mig med vilket blev ganska uppenbart under ett tillfälle av dagen då ett barn stod och sa "fröken fröken fröken" i typ fem minuter innan jag insåg att dig var mig han/hon pratar med.

Nu ska jag göra mig redo för natten och sen lägga mig och kolla på ett avsnitt av Private Practice.

Kram Vanda

Det sämsta med...

Det sämsta med att läsa till ett vårdyrke och umgås med blivande läkare, psykologer och dietister är att man (eller i alla fall jag) blir så sjukt medveten om alla sjukdomar och faror i vårt samhälle.
Dessutom suger jag åt mig all info som en svamp och tar till alla råd och knep som finns för att hålla mig frisk från potentiella sjukdomar.

Exempel:

  • urinvägsinfektion är vanligt, men kan förebyggas genom att dricka tranbärsjuice. = Jag har köpt tranbärsjuice...
  • Att rycka ut en lins som sitter fast i ögat kan göra att hornhinnan brister + protein i ögat sprids i blodet + autoimmun reaktion + allergi mot sina ögon + blindhet eller död. = Jag häller in linsvätska i ögonen...
  • nästan all mat som förvaras i rumstemperatur kan ge sporväxt och allvarlig matförgiftning. = jag är livrädd för att förvara min mat för varmt...
  • färsk frukt och bär i stor mängd kan förebygga förkylningar. = Jag häver i mig smoothies på färska bär...
  • korskontaminering av mat i köket är den vanligaste orsaken till matförgiftning. = Jag diskar så noggrannt att mina händer blir nariga...

Detta är bara några få exempel på saker som jag börjat med för att inte bli sjuk i onödan. Frågan är dock om jag inte lär bli sjuk bara för att jag håller på med alla dessa husmorsknep...

Från den blivande dietisten som än 1 gång vill säga förlåt till Frida för brevet ;p

 


RSS 2.0