Håller mig borta

Usch idag när jag kom hem från träningen så har pappa fått magsjukan :S så håller mig borta från honom och äter mycket vitaminer för att inte bli sjuk!! Vi åker ju till Norge på Fredag :P 
Lycka<3
Vi är bäst tjejer !!!
"Jag är Elitgymnast! Jag är en av Sveriges bästa gymnaster! Jag vet att jag kan, att jag vill och att jag vågar när det gäller! Jag är X!"

Puss och kram från Lillan

Norge nästa!

Jag ser verkligen fram emot att spendera en helg me er underbara människor! Var hur  taggad som helst under och efter träningen (halvsprang hela vägen hem). Vi är 100 kr rikare och jag är säker på att Inger blir glad när hon hör att de går till min biljett till studentskivan imorgon. Haha. Om någon vill se hur RG-Seniortrupper visar framfötterna på andra fronter än inom gymnastiken kan ni kolla in www.stureplan.se < mode < fashion paparazzi. Hon kör helst under cover men jag kan avslöja att hennes täcknamn är Caroline Trulsson. 

SE TILL ATT TAGGA TILL HELGEN! TILLSAMMANS KAN VI SKAPA UNDERVERK! TILLSAMMANS
ÄR VI STARKA, VACKRA OCH FANTASTISKA.

Var och en av er gör mig lycklig!
Pussar och kramar från Vanda

onsdag

Så här dagen efter är jag både seg och trött, igår hade jag nämligen min studentskiva :D

tack tjejer för en underbar kväll, har aldrig varit så glad tror jag i hela mitt liv! Utan era moves på dansgolvet hade  festen aldrig kommit igång. Jag gick bara runt och var så himla lycklig hela kvällen. När klockan var 04.20 kunde jag inte hålla ögonen öppna längre och somnade gott.

Ses ikväll pigga och glada <3!


Who you gonna call?

Tagga för SOL-flicksdagen med hjälp av den här LÄSKIGA låten!

http://www.youtube.com/watch?v=iCHFVTQKqdQ

Vi ses snart!
Vanda

Borta bra men hemma bäst


Då va vi hem kommna från Grekland ,
De va en mycket rolig tävling och solen sken på oss lite grann;)

I helgen är det solflicksdagen som gäller, ni kan ju alltid titta förbi i eriksadlshallen på söndag
Kramar Fredrica

Grekland

äntligen är bloggen igång igen, bra Freddie ;)



NU KÖR VI TJEJER!

<3 / FRIDA

GREEEEEEEEEEEEEEEEEKLAND!!!!

Hej hopp :D
Nu har vi tränat för sista gången i Sverige innan vi far till Grekland! Det känns som om programmen börjar sitta nu mer och mer. Men de borde de väl göra efter våran intensiva vecka med ca 22 timmars träning ;) 

För våra unika besökare (ca en om dagen) kan jag tala om att på Fredag morgon klockan 8.00 flyger vi till Grekland på tävling. 
De lilla vi vet om vad som kommer att hända där är att på fredagen när vi kommer dit så är det fri träning för trupperna, sen på Lördagen är de tävling för alla trupper, mångkamp. De 6 bästa får prispengar, den här tävlingen är verkligen lyxig;) ingen tävlingsavgift, ingen kostnad för varken mat eller boende + att de delar ut prispengar till de 6 bästa trupperna, man kan vinna allt emellan 2.000 €  och 500 €! Sen på Söndagen tävlar de 6 bästa i varje program i grenfinal, 5 Tunnband eller 3 Band+2 Rep. De skulle vara väldigt kul om vi kom med i någon grenfinal! :P

Tagga till nu tjejer!!! 
Puss och Kram 

RSS 2.0