Är numera en mogen, seriös och vuxen kvinna

Tonåringar släng er i väggen. Bror och jag har gått och fyllt 20 år.


Har haft en underbar helg med födelsedagsmiddag, utgång, bröllopstittande, middag hos felicia och självklart släktkalas idag :) Fick världens bästa present av tjejerna, nämligen en "Peace & love bucket". Ni är så jäkla underbara!


I love my life! /f

Fynd

Hittade dubbla uppsättningar av fotbollströjan (Sweden) och t-shirten från DN-galan. Någon som känner sig träffad?
V

Klädminnen

Jag håller på att rensa i min garderob. Det är så sjukt svårt. Varje plagg har verkligen en historia bakom sig, vissa mer utmärkade än andra. Men det är inte så hållbart att ha en garderob som exploderar om jag trycker in en till tröja. Så jag rensar. Syster Nadine manar på mig att jag ska ge bort allt och tänka på hur glada barnen i Afrika blir när de får stöd från Emmaus. Men vissa saker måste man ju bara spara. Min Adventure Day Camp-hoodie, jeansen som jag köpte i Spanien för 30 kr som fick halva Stockholm att komma fram och fråga var jag köpt mina fantastiska byxor och shortsen jag hade på mig när tsunamin kom är några av plaggen som hamnat i 'spara-för-evigt-lådan' som jag ska ta fram och visa för mina barn när jag är 40.

Nu måste jag fortsätta mitt hårda arbete för jag börjar bli ganska trött. Har haft ungefär en natts sömn sammanlagt den här helgen känns det som. Men kul var det...

Kram från Vanda

Kräfta nästa?!

Är precis hemkommen från Frida som bjöd på kalas med mycket god mat och tårta! Man kan verkligen aldrig få nog av er, det är de som är det bästa! Om jag hade kunnat så hade jag stoppat ner er i varsin resväska och plockat med er till Grekland!.. för just nu håller jag på att packa klart det sista för om ganska exakt 5 timmar är jag på väg till Arlanda, denna gång är det tyvärr inte med gympagänget och inte heller någon tävling utan med mamma och mormor som jag beger mig till Kreta en vecka för sol och bad.

Har ju lovat att när jag kommer hem från Grekland ska nästa musikvideo upp by RGseniortrupp, så nu har ni något att längta efter medan jag är borta :) så tills dess bjuder jag på ett klipp från Bremen!

PUSS & KRAM
Freddie

lyder order.

Min dygnsrytm är inte vad den ska vara. Vaknar supertidigt på morgonen men "tvingar" mig själv att sova några timmar till eftersom 5h sömn är lite lite. Idag åt jag inte middag förrens 21.45 vilket ledde till att jag blev super pigg så här på kvällskvisten. Har spenderat senaste timmen med att bläddra igenom alla gymnastik bilder genom åren. Nostalgi!

Har fått order av Freddie att inte vara så sorglig eftersom hon blir deprimerad så därför tänkte jag bjuda på lite charmiga bilder.



God natt /f


stek.

Har städat i princip hela huset förutom det värsta rummet av dem alla, mitt alldeles egna bombnedslag till rum. Spar det till senare för nu ska jag sätta mig i solen och bege mig in i Harry Potter världen. Jag ska helt enkelt njuta av min semster!



/frida

Uppdatering var det ja.

Vår gemensamma karriär är här med över. Fredrica hänger kvar i svängarna ett tag till och siktar mot stjärnorna. Förhoppningsvis blir några strålande fristående gymnaster medan resterande del gör nya karriärer i nya länder och städer. Undertecknad siktar på att bli en hejare på att surfa på vågor på varmare breddgrader.

Hade en sista uppvisningen igår på Norrmalmstorg och jag hade grymt kul! Kändes oerhört märkligt att enbart säga "Hej då, ha en trevlig sommar" till coach Therese. I vanliga fall brukar det låta "Vi ses i veckan" eller möjligtvis "Vi ses i augusti.".

Har spenderat dagen på lidingö. Har fått pannkakor med glass och njutit i solen :) Har även hunnit med att gasa runt i en bil och handlat mat med pappi. Nu ska jag bänka mig framför tv:n och äta en väldigt sen middag.

/Frida

Förstår inte

Fördriver denna måndagskväll framför datorn. Ramlade in på arbetsförmedligen och såg detta:



Ja, jag vet att man inte ser någonting men datorn vill inte sammarbeta.

"Duktig frisör sökes".
Ursäkta men hur tänkte egentligen människan som skickade in denna annons? Anser sig inte varenda människa vara duktig på sitt jobb? Inte tror jag att någon läser den här annonsen och tänker "Nä men jag kan inte söka det jobbet för jag är ju bara frisör, inte duktig."

/frida


Högt tempo

För några veckor sedan tog vi SM-Guld (!). Förra måndagen tog jag körkort. I tisdags, runt elva på kvällen, sydde jag klart Vivis studentklänning, och i onsdags opererades jag på KS Huddinge. Tur att jag har hela sommaren att återhämta mig på för det har minsann varit ett högt tempo den senaste tiden.

Operationen var väldigt lyckad. För er som inte vet hade jag scolios, sned ryggrad, som hade blivit så pass sned att operation var nödvändig för att inte få ont i framtiden. Numera är jag 2 cm längre, 173,2 för att vara exakt, och fastän jag inte gått om Tessan och tagit titeln som längst i gänget så är jag nöjd. Läkaren hade innan ingreppet tippat att han skulle kunna minska gradantalet från 50 grader till 20, men lyckades istället få den så gott som spikrak. 5-6 grader, jag är nöjd!

Nu har pappa kommit för att hämta hem mig så jag passar på att tacka Huddinges personal och framförallt min grymma läkare för de här dagarna!

N

Söndag

Sitter och äter lunch här hemma och vips brister mamman ut och säger:
Jag har anmält dig till tjejmilen!
Jag: VA? Du skämtar med mig?!
Mamma: Näe
Jag: Jag kommer ju att dö, kommer aldrig att klara av att springa en mil!

Jaha då var det bara att börjar ge mig ut och springa och jag som max har sprungit 6 km i sträck hur ska jag orka hela en mil är min fråga?!

/freddie

Nostalgi


En bild från "gamla tider" då seniortruppen fortfarande var små och oskyldiga juniorer...

/Camilla (som då ansågs stor och cool!)

Kändis Nanya?

Gick in på Stockholmsstads hemsida och vips så kommer Nanya upp på en bild! Klicka här
/freddie

Lördag

Imorse vaknade jag klockan 7 av att katten går runt och skriker och lyckas även sätta på stereon så den börjar dunka hög musik, gick och släppte ut Bamse och fortsatte sedan att sova men sen vakna jag av att broshan kommer och trycker upp en uppstoppad örn i ansiktet på mig, mysigt!

Nu ska jag åka och hämta upp mina släktingar som är på besök i Sverige för att ge oss ut på sjön och sedan är det släktmiddag som gäller.

Sen har vi även ett födelsedagsbarn i truppen, nämligen Vanda.
ETT STORT GRATTIS TILL DIG VANDA!!!
Ät mycket tårta och fira ordentligt!

/freddie

Helg.

Har gått och blivit dunder snorig och hostig men nu är det äntligen helg och nu ska jag iväg och gratta en lycklig student. /Frida

Andas!

Om si sådär 12h kan jag andas för då har jag skrivit klart mitt sista prov för terminen! Sedan ska jag städa skolan och duka inför 3ornas student (nejnej jag är absolut inte avundsjuk på dem), efter de så ska jag bege mig till ågesta för sista gången i studiesammanhang för att tälta med klassen och även ta årets första dopp!
(Jag och min vän Camilla som brandmän)

Hoppas ni svettas härligt bra imorgon så syns vi på torsdag för att svettas lite mer :D
Freddie

Come on

Känner att det är dags med ytterligare ett bildreportage med temat "Bakom kulisserna med RG-seniortrupp."
Och jag har passat över till Cissi. Känn dig utmanad.

/Frida


RSS 2.0