Klantarschel

Igår när jag va som mitt uppe i städningen så lyckades jag ramla i trappan(inte förvånad). Det gjorde J*vligt ont och jag trodde nästan att jag hade dött, men efter ett tag så lyckades jag pallra mig upp på benen vit i ansiktet och lagom chockad över händelsen. Det hela har nu relaterat till en svullen rumpa med ett 20 cm långt och 5 cm brett blåmärke! Det är ingen höjdare att sitta ner... HAHA

Nu ska jag till skolan en sväng och sedan blir det hem och fixa lite ätbart inför kvällens middag!
/freddie

29/4

Idag hade jag ingen lång skoldag, började 8.30 med nationella prov i engelska som slutade klockan 10.10 sedan var jag redan hungrig så åt lunch strax där efter och nu är jag hemma och städar huset då det ryktas om att jag ska få stor främmat imorgon.

Såg en tjej med jätte långt hår och tänkte genast på dig Nanya! dock blev det ingen bild så googlade och hittade denna.. är det såhär långt hår du ska spara till?
/freddie

27/10

High five. Glädjeskutt. Yes. Smile. Jippi.

Tack du snälla man som frågade vart jag köpt mina glasögon och kläckte ur dig "Du är fin i dom" innan du fortsatta läsa din bok.


/frida

Namn

Det finns 3 kvinnor som har förnamnet Nanya. Av dessa har 3 namnet Nanya som tilltalsnamn.

Det finns 410 kvinnor som har förnamnet Fredrica. Av dessa har 181 namnet Fredrica som tilltalsnamn.

Det finns 430 kvinnor som har förnamnet Vanda. Av dessa har 230 namnet Vanda som tilltalsnamn.

Det finns 29178 kvinnor som har förnamnet Frida. Av dessa har 21315 namnet Frida som tilltalsnamn.

Det finns 31685 kvinnor som har förnamnet Julia. Av dessa har 23697 namnet Julia som tilltalsnamn.

Det finns 34784 kvinnor som har förnamnet Therese. Av dessa har 14950 namnet Therese som tilltalsnamn.

Det finns 47304 kvinnor som har förnamnet Jenny. Av dessa har 30921 namnet Jenny som tilltalsnamn.

Det finns 63503 kvinnor som har förnamnet Cecilia. Av dessa har 23097 namnet Cecilia som tilltalsnamn.

Det finns 76622 kvinnor som har förnamnet Inger. Av dessa har 41531 namnet Inger som tilltalsnamn.

vuxenpoäng.

Idag har jag samlat så mycket vuxenpoäng så det bara visslar om det!

  • För första gången i mitt liv tyckte jag att det var roligt att strosa runt och titta på bilar. (Att jag var där med jobbet och att vi tittade på lyx-porschar påverkade en hel del.)
  • Jag har deklarerat
  • Kört bil i massor av rondeller



Till Nanya och Freddie som kände sig lite utanför på träningen idag; Det var den här mannen vi pratade om!
Lånad av Petter Elnerud


/frida


Är man med på stureplan.se så är man...


God morgon

Vaknar klockan nio av att någon går på taket. Utanför hörs krattor och motorsågar. Idag är det alltså dags för den årliga vårstädningen i området. Fast inte orkar jag gå ut och hjälpa till inte.

Gårdagen var toppen! Mammsen har äntligen kommit hem från Egypten och vi styrde våra steg mot Globen för att se Bounce. Precis som väntat var det så bra som det bara kan bli och jag satt där och tänkte att jag vill också dansa. Sagt och gjort! Jag slöt upp med Caroline som hade födelsedagsmiddag med sina vänner och oplanerat slutade det med att vi gick på fest hos C:s gammla klasskompis. Det var den konstigaste konstelation av människor jag någonsin sett. Det var allt från fjortisar, hård rockare och geeks till världens hunkar på plats. 

Bland det roligaste som finns måste vara att spana in fulla människor på dansgolvet när man själv är nykter! Det var armar som viftades och ben som rörde sig i en salig röra och taktkänslan var som bortblåst. Tjejer räkna att få se några snygga moves på måndag.

Idag ska jag köra bil och sen busa med Johan. /frida

Kalasa

Idag har jag inte gjort något annat än ätit känns det som, nä men har varit över hos min moster här i Småland och  firat min mormor och ätit mycket gott med förrätt, varmrätt, efterrätt och FIKA så nu kan jag i stort sett rulla hem till min mormor ;)

Imorgon är det hemfärd som gäller fast först så blir det nog ytterligare lite fika och lite tårta skulle jag gissa på, man gör inget annat än att fika här nere i Småland, tur att man inte bor här nere för då skulle man nog gå upp ett antal kilo Haha.

/freddie

Rutinerad resare?

Nu sitter jag i bilen på väg till Småland med familjen, dock utan syster min som vi fick lämna på sös innan vi åkte då hon har blivit sjuk... Det ska alltid hända något när familjen Pantzar är på väg.

Kan ju även passa på att tacka för tipsen om hur jag ska dansa när jag ska på fest, kanske ska köra tvätta tvätten nästa gång eller spela pingis? ;)
Hoppas ni får en bra kväll.
/freddie

riverside

Fredag is the shit! Skön dag på jobbet och bullar på fredagsmötet, kan det bli bättre? Och dagen är ju långt ifrån slut, än återstår många timmar på dygnet! helghelghelg!
Igår fick jag höra att tights och skjorta (outfit på uppvisningen) var en vinnande look för mig, kanske är något jag ska satsa på oftare. ;)

Nu sitter jag och lyssnar på Justin Bieber och andra dansvänliga låtar och jag taggar inför kvällens träning och andra äventyr! Fredrica, du undrade ju hur man ska röra på sig på fest - har hittat någon som kan lära dig.

Såhär går det till:
hehehehehehe love it.

Vi ses i vimmlet! ;) / julls

Bra jobbat Lennart!


Är vi snygga eller är vi snygga!?!?

tvångla tvångla tvångla!

Tja alla älskade läsare, känner att det är dags för mig att upptadera lite från tha lab. Idag kom Alex hem från Brasilien, kul!!!!!!! :) Hon är brun vilket gör att jag känner mig som hälften zombie hälften eskimå men det äre värt!

Det känns tunt på Bremen berättelser här på bloggen, vem tar ansvaret? Jag säger bara; créme the la créme, top notch och allas vår Sture P.

Bjuder även på ett roligt citat från jobbet igår;
Julia - Den flaska saknas..
Adde - Vad sa du om min Pappa?!

Okej......

Over and out, DjungelJullan

Mottagning för SM-medaljörer

En trevlig kväll på Stockholms stadshus har vi haft! Nu ska jag ta en kvällsmacka innan det är dags för min skönhetssömn.

Världens bästa trupp

Världens bästa tränare


xx Vanda

tävlingsmänniska?

Precis hemkommen från skolan och kan inget annat än instämma med föregående talare angående träningen! Har nämligen sprungit cooper-testet precis och jag måste säga att jag överraskade mig själv, trodde aldrig att jag skulle klara av att springa snabbt men med lite tävlingsanda i sig så lyckade jag pusha mig själv till att springa på 09.55, jag är stolt! tror att jag sprang på 13 min förra gången så det är ju en klar förbättring i alla fall :D (Tessans kondition kanske har gett resultat trots allt!...)
Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan göra i ordning mig till stadshuset, vill ju inte komma dit svettig ;)

/freddie

Återkomsten

Nu var det verkligen ett tag sen jag bloggade, jag ber om ursäkt.

Idag började jag min dag med att göra en smoothie till frukost. Jag är fotrfarande chockad över mig själv men, tro det eller ej, det kanske händer igen. Som mina kära trupp vänner vet är jag stammis på naked juice bar men efter att ha läst vad deras smoothies innehåller bestämde jag mig för att kläcka ur mig klyschan " det där kan väl inte vara så svårt". Sagt och gjort, imorse blev det raspberry riot på Cecilias sätt. SMARRIGT!

Ikväll är träningen inställd och tur är väl det eftersom min bakdel fortfarande strejkar. Smärtan är helt klart outhärdlig. Trots att vi inte ska svettas tillsammans så ska vi i alla fall träffas eftersom det idag är mottagning för alla SM medaljörer från Stockholm i Stadshuset! I år kan alla tränare och gymnaster närvara och det ska bli kul att bli påmind om SM- guldet i maj förra året!

xoxo

Cilo


Galet


Otroligt duktiga för att bara vara 7 år. Men visst har deras koreograf gått över gränsen ändå?

Det händer grejer i grisbyn

Jag och pappa lagar mat, och vi har gett oss på att laga lax med pesto och pinjenötter. Stjärnkock som jag är har jag även svept ihop en smarrig sås av lite allt möjligt från kylskåpet.

Det kändes lovande när pappa tog fram stekpanna till laxen samtidigt som jag planerade att göra den i ugn. Vi kompromissade och gjorde båda. Att pappa sen kläcker ur sig att pinjenötterna ser ut som laver höjde mina förväntningar ännu mer på denna måltid.

Dags att hugga in! Bon Appetit


/frida

Booooring

Sitter i skolan och har eneglska, känner mig som en zombie idag nästan värre än igår. Det är hur fint väder som helst ute och jag ska sitta inne hela dagen från 10-17 och ha engelska, kul!

Imorgon ska vi till stadshuset för att ta emot vårat pris för att vi vunnie SM, vi är så jäkla grymma! :D
kan inte fatta att det bara är en månad kvar till SM, sorgligt när man tänker på det men OJ vad kul jag har haft det med er alla!

Nä nu ska jag återgå till skolarbetet, syns imorgon snyggingar
-freddie

Bremen 2010


Mycket snack, liten verkstad.

Hade planerat stordåd här hemma. Planerade att städa,plocka upp tvätt och lägga mig tidigt. Lägg märke till ordet hade. Det enda jag har åstakommit denna kväll är att få en genomgång hur vår nya varmvattenberedare fungerar samt försökt tyda mammas almenacka. Kamelen, som hon själv dömt om sig till, är nämligen fast i Egypten på obestämd tid och verkar inte vilja njuta av några ytteliggare dagar semester utan tänker på jobb och möten.
Själv tänker jag mest på Bounce-biljetterna tills på lördag som ligger i min låda.

Dessutom har ett antal meddelande skickats på fb mellan truppen, och det märks att vi alla har sovit 6h på 2 dagar.

Uppvisningen gick förövrigt grymt idag! Nostalgi, glädje och svett kan sammanfatta dagen. Inger och Tessan fick en mycket välfötjänt utmärkelse och det var med tårar i ögonen som jag tog emot rosorna vi fick av styrelsen som tack för de här åren.

Nu ska jag krypa ner i sängen för mitt tålamod på att Freddie ska ladda upp bilder på fb har tagit slut.
Puss och godnatt Frida


Vi är hemma

Efter en resa bestående av tåg, tunnelbana, färja och bil är vi hemma i 08-området igen. Wihooooo! Tack Hasse för 100 % trofasthet. All möda för att DU ska kunna se oss på SOL-flicksdagen kl 16.00 i Eriksdalshallen. C ya there!

Vanda

Fast

Vi är fast i Tyskland! Inga flyg gar förrens pa mandag. Det lutar alltsa mot att det inte blir nagon Sol-flicksdag... Freddie och jag ska försöka hitta andra resealternativ hem nu. Vi har blivit erbjudna platser i en buss till Kristianstad av c4 gymnasterna.

Pratar nog för alla att det var bittert att bara få sitta på läktaren idag...
I övrigt har vi det super bra i Tyskland!

/frida

Tyskland

Just nu befinner vi oss i Bremen, resan gick bra ner och vi hade turen pa varan sida att flyget inte var inställt som vi har hört att de flesta flygplatserna har stängt ner all trafik pga vulkanutbrott i Island. Hoppas att flygen gar pa söndag bara!

Idag har vi rekat stället lite sa att vi hittar till hallen imorgon :)
och nu ligger de övriga truppmedlemarna och vilar och snart ska vi ga ut och äta!

/freddie

Nervvrak

Jag måste vara världens mest hysteriska person. Hade mördartenta två veckor innan påsk och gick med superångest i tre veckor eftersom jag trodde att jag skulle få den underkänd. Mina föräldrar blev nog ganska trötta på att höra mitt ältande om alla frågor.
När resultatet äntligen kom upp i Måndags hade det gått riktigt bra. Vi skriver inte ut våra namn utan får istället ett kontrollnummer så istället för att bli glad över att jag fick VG så fick jag återigen ångest eftersom jag trodde att jag kommit ihåg fel kontrollnummer. Mailade tillslut kursansvarige och fick bekräftat att jag hade det nummer som jag trodde.
Trots det känner jag mig inte helt lugn utan känner att jag måste vänta med att vara glad tills resultatet är officiellt registrerat.

Jag börjar undra om jag gjorde slut på alla mina lugnande nerver på tävlingsgolvet genom åren...

BREMEN...

... HERE WE COME!

Kirrat

Så nu har jag checkat in oss!

Dags att mäta väskan med linjal för att se om ryan air godkänner den som handbaggage och sen dags att packa. Är så trött att jag ser i kors, så vem vet vad jag slänger ner i väskan.

(Alla måste ha pass imorgon när vi reser, alltså inte ID kort)

/fridaaaaa

Packa!

Då var det bara att börja packa väskan!
Har kollat upp och den får inte överskrida storleken: 55 cm x 40 cm x 20 cm, den får inte heller väga mer än 10 kg! min väska har exakt de där måtten, nu gäller det bara att packa lätt!


Vad ska man ha med sig?
-Sverige T-shirt
-Vanliga kläder
-Kläder att ha på kvällen
-Smink
-Skor
-Handduk? behövs de?
-Sovsaker
-Kamera
-Pass
-Mobil
-Pengar
-laddare


Något mer?
/freddie

this time baby, I´ll be bulletproof

jag har ett nytt motto här i livet som jag försöker följa. Bara kör! Känns det rätt i magen, fundera inte så mycket utan do iT! Man lever bara en gång, och livet är för kort för att fundera så mycket. Allt löser sig right? Så från och med ska jag inte balansera för länge på kanten. Jag ska inte titta inte ner för att se hur långt det är ner. Jag ska hoppa, slänga mig utför stupet och så hoppas på att någon fångar mig därnere.

To do list inom en snar framtid:
Bungyjump
Hoppa ut från ett flygplan med en fallskärm på ryggen
Dansa så fult jag kan (tjejerna i truppen har sett det, inte vackert) på krogen för att se folks reaktioner
Slänga en drink på någon elak människa, hehe

Juste, jag har faktiskt två böcker hemma som innehåller massa saker man måste göra innan man dör. Dags att börja fylla i dem känner jag! Låter som om jag har en släng av 20årskris eller vad?

IMORGON brEMen och världens bästa sverigeklack!!!!
-dj baby jules


Bremen

Ska packa upp min ryggsäck från Thailandsresan och börja packa inför Tyskland.

Vad måste jag ta med till träningen imorgon
skjorta,leggings,hårgrejer, 2 dräkter, underdräkt, tåskor, BH, tänder + kläder att träna i.



Totally hot


Make love with the camera.


AAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHH!

Jag och Anna bokade just våra biljetter till USA i sommar. Det känns helt sjukt fantastiskt fenomenalt roligt och ganska overkligt.

Vanda på Gran Canaria 2009

Kramar

bedrock

fasiken också. Igår kom ett brev hem till mig, från karolinska institutet. Bläk. Blev bortlottad från intervju och det känns bara så segt. Just nu känns det helt ärligt fruktansvärt jobbigt och tungt att orka ta nya tag. Tycker kanske det är min tur att ha lite flyt, men så tycker såklart alla. Fyll på pepplistan och gör min dag tack.

Igår blev jag bjuden på middag hos CC. Det blev penne a la tomatsås (SPICY). Anledningen till att jag kom hem till cc var att jag var utelåst. På vägen hem hittade jag dock nyckeln i jackfickan.. bra julia. Här listar jag varför det är så bra att bli bjuden på middag hos cc:

-god mat
-TVÅ olika efterrätter
-man får fixa sin egen dricka, med smak och bubblor
-elektroniskt saltkar som blir en ficklampa när man saltar (!!!!!!)
-durkslag med flera olika funktioner. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Vad ska jag hitta på för anledning för att få komma på middag ikväll? känner mig ganska sällskapssjuk.

Efter brevet igår hade jag ingen som helst lust att göra någonting så jag har inte med mig någon fluga ikväll truppen. Pappa har dock en som jag kan ha.

smell ya, julls.


Medley

Nu har jag mixat ihop allt med rösten också, det här blir så bra! Och rösten är grym, bra jobbat Isak! Vi kommer äga hela Solflicksdagen (förutom att vi är med på typ alla punkter..)!

Och i övermorgon åker vi till Bremen för att vara Sveriges BÄSTA hejaklack!
KÖR SÅ DET RYKER NU NASTJA!!!

Har alltid så kul med er, kan inte fatta att det snart är slut!
Massa Kärlek till er!!! Syns i kväll :D
freddie

Home sweet home.

Resan hem gick över all förväntan.Bangkoks flygplats var enorm och det tog mig 40 min att hitta min gate, så det var rätt lätt att slå död på 4,5 timmar väntetid. Det blev snabbnudlar och chips till middag. Väl på planet såg jag "Prinsessan och grodan", läste en bok och lyckades få 5h sömn.

Sedan var det dags för mellanlandning i Oslo. Gick vilse men hade över 4 timmar på mig så ingen skada skedd. Upptäckte att det gick minst 3 flyg till Stockholm innan mitt och lyckades byta till mig en plats på en flyg 2h tidigare!

Nu sitter jag hemma i ett tomt hus. Mor och bror är med kusinen i Egypten och lever loppan. Min mamma är världens bästa.  Hon har sett till att pappa köpt hem mat till mig! Köttbullar, makaroner, keso och pesto. 
Hon är så rolig, hon har skrivit olika lappar med info. Vilket hotell dom bor på, att vi ska ta det försiktigt i Bremen och dylik. Det bästa är ändå att hon skrivit att vi måste slå +46 om vi ska ringa och att katten måste få vatten. Dessutom har hon gjort en notis på min dator där det står "11-18/4 Mamsen på kamelryggen".  Min mamma är allt bra söt.


Nu ska jag packa upp min ryggsäck, laga middag ( kl är 18.09 för mig) och sen bär det av till hallen och träffas favoriterna! Pözzz  frida

manspojke

har egentligen bara en sak jag vill skriva. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. och ni som hatar gnäll kan genast sluta läsa. har bara världens sämsta dagar just nu. Om DU, kära läsare, tror att du kan muntra upp mig så är du mer än välkommen att försöka. ring (antingen till min telefon eller på min dörr). telefontid mellan 16.15-17.00 idag och efter 19.30.

längtar till vecka 17.

Snilleblixt! Lägg till alla era älskade pepplåtar här: pepp? Då blir vi alla glada!

/DJ baby julls

Kom igen nu tjejer!

Lycka till pa tavlingen idag! Jag haller tummarna for fullt har nere i Thailand! Jag har tagit resans sista dopp i havet och svetten rinner!

Ses imorgon :) Saknar er big time. <3

would you even call

shit pommes, har varit vaken väldigt länge nu med väldigt få timmars sömn. La mig tidigt igår för att jag var trött och jag visste att idag skulle bli en lång dag (högskoleprov men det behöver vi inte prata om). Somna kunde jag iaf inte och natten blev vild med lite näsblod och jag har ett rivsår på benet som är x antal cm långt. Spännande. nu har jag inte gått å lagt mig något säger mig att jag att något är väldigt fel. Varför är jag inte trött? kroppen är allt fantastisk.

Idag blev jag väldigt glad. Fick beskedet att jag fått praktik på intensiven på SÖS under en vecka!!!!!! Ska få en liiitenliten inblick i hur mitt liv kommer se ut den dagen min dröm besannas. tack Jan! Svävar lite sådär på moln. Kanske därför jag helst är vaken?

Imorgon bär det av till Uppsala. Ska bli kul att köra järnet och ha riktigt kul tillsammans med mina bästisar.

<3 julia

Rastlös!!!

Jaha, nu sitter jag här hemma i tv soffan, eller sitter va nog lite att ta i.. jag snarare hoppar runt i hela huset full av energi men vet inte riktigt vad jag ska göra av den! :D men får väl ta å spara lite energi tills i morgon på tävlingen, och försöka lugna ner mig här hemma, min bror är inte så glad på mig just nu när han försöker titta på tv och har en storasyster som beter sig som en treåring ;) Haha

Syns i morgon brudar!
freddie

amor

kul att det tog mer än en och en halv timme till träningen från jobbet idag. kul. Men jobbet var roligt och tränigen gick bra (iaf den tiden jag var där..) nu är det duscha, se på debatt, läsa min braiga bok och sen sova. Saknar alla som är ute på resor!! Sara i Kina lixom, vad ska du göra där!? Sverige är ju grymt mycket trevligare.

And all I ever knew, only you

- jullan

what do you waaaaant from me

hahaha, var ska jag börja. Har skrattat och skrattat och skrattat ett bra tag nu. Det började när vi pratade om 1a april och att vi inte hade blivit lurade. Sen kom det fram att jag visst hade blivit lurad och det ganska rejält. Jag gick nämligen på skämtet på tv4 nyheterna. Pinsamt. Men otorligt roligt! sen hade vi fått paket till labbet. Jag och Adrian är i princip de enda som jobbar idag så vi kanske spårade ut lite när vi använde paketets luftkuddar som muskler. Adrian fick sig ett nytt sexpack och axlar som en biff. Mycket underhållande. Nu är lunchbreaket över och jag ska återgå till att jobba.

smell you later, julls

18 ÅR!!!

Woho, då har även jag gått och blivit stor ;)!

greetings

Tankte bara titta forbi och saga att Thailand ar varm och skont. Nasan ar rosa och axlarna roda men livet leker. Horde att det snoar hemma, good for you! Ak lite skidor at mig.


kraftan.

Neeeej!

Senast igår var jag överlycklig över att snön hade i stort sett försvunnit, men vad ligger på marken nu när man vaknar? Jo SNÖ ! :O Usch jag vill ha vårvärme!

Min påsk har varit mysig, i lördags var jag hos min faster och målade ägg och sedan firades även jag lite såhär i förskott. Och nu när man börjar att närma sig 18-årsdagen så har jag även passat på att övningsköra och både jag och mor min överlevde turen! :D Sen tur i oturen har man lyckas blivit sjuk nu under ledigheten, halsen spökar och jag har knappt någon röst kvar :(

Hoppas ni mår bra, vi syns imorgon!
Puss Freddie

Glad påsk

Jag sitter och jobbar igenom mitt påskägg. Fantastisk gott!



Glad påsk alla snälla!
Kram Vanda

On my way.

Ar for tillfallet i bangkok och vantar pa nasta flyg. Resan  gick galant och jag hamnade bredvid en  trevlig herre. Har sammanlagt sovit en timme men ar hyffsat pigg anda, har bara lite huvudvark. Min iPod dog just och jag  orkar inte lasa en rad till i Harry Potter. What to do? Funderar pa att glo tillbaka pa alla manniskor som tittat snett pa mig.

Time to leave, flera har borjat koa for boarding.

Pusss F


Spaning

Sitter och spanar på alla passagerare vid gaten. Verkar bara vara jag och två damer som reser själva. Håller tummarna för att jag får sitta bredvid en trevlig prick.. Tystnad i 10 timmar lockar inte särskilt mycket. Blev nästan lite tårögd när en man och hans son gråtandes tog farväl av sin familj i tullen. Att resa verkar visst sätta nerverna på spel. Puss frida

Just nu:

Hänger på arlanda och står i världens längsta incheckningskö. Måste ju även påpeka att flygvärdinnornas klädsel är under all kritik.

klantarsle

vad är det som händer med mig?! Börjar allvarligt bli orolig. Har noll kontroll på mina armar å ben. En sen släng av puberteten? Igår tappade jag ut 500 små pipettspetsar på golvet. Jag började den här dagen med att slänga två glasflaskor i golvet (nej dom höll inte) och nu hällde jag ut en massa buffert!!!! Börjar tröttna på att gå runt och städa efter mig själv.
tur att det blir påsklov nu i några dagar.
är avundsjuk på:
Frida som är på väg till Thailand
Sara som är på väg till Kina

<3 Julls


RSS 2.0