Klar

Pass, pengar och biljetter. CHECK. Nu saknas bara sladdarna till all elektronik som ska följa med på mitt 11 dagar långa äventyr.  Sen hoppas jag på att jag har med mig allt.


GLAD PÅSK! Hoppas påskharen skuttar förbi er på lördag.
Kör så det ryker i Uppsala tjejer. Jag hejar för fullt via telepati på söndag.


Puss Frida

Nervös.

Julia stressade upp mig idag på träningen angående när jag borde vara på flygplatsen imorgon. Läste på arlandas hemsida och det står så här:

Thai Airways (TG) Öppnar 3 timmar före avgång, stänger 45 minuter före avgång.


Planet lyfter 14.30 och jag slutar 12.00.. Det kan bli till att springa, haha.


Övrigt: Jag och Freddie blev erbjudna munkar av en man idag på tunnelbanan. Tackade så klart nej eftersom man måste äta middag innan man äter efterrätt. Denna man försökte sedan lägga in en stöt på Freddie, och vem vet vad som hänt när jag kommer tillbaka från Thailand? Freddie kanske har ny pojkvän?

Känns tryggt.

Är på väg till träningen. Bredvid mig sitter ett gäng tjejer och pratar om hur flyg rädda de är. Du pratar om krockar, brinnande motorer och döden. Exakt vad jag vill höra inför morgondagens 18h långa flygresa!

Smile

Träffade nyss en väldigt trevlig busschafför. Han sa hej och frågade hur jag mådde. Han såg lika glad ut som jag när jag ställde samma fråga tillbaka. Tänk om alla människor kunde vara som han. /Frida

Vi är kändisar...

Hur kända är vi inte om någon annan lagt till fakta om oss (inklusive våra namn) på Wikipedia? Kolla in här.

Kram Vanda

close, close my eyes

fortfarande sömnkonstigheter. Inga framsteg inatt heller trots sjuksköterskans råd om en lugn stund (jag tände till och med ljus!) innan jag skulle sova. Han rekommenderade även en lugn stund, minst en kvart, mitt på dagen så jag tänkte försöka med  en liten meditationstund snart och se om det ger mig lite bättre sömn.

Idag lyssnar vi på Anna Ternheim och The kooks på labbet, ganska bra blandning faktiskt! bjuder på en ny liten favortilåt; Anna Ternheim – Little Lies

Nu ska jag återgå till att jobba och ser fram emot att se vad den är dagen har att erbjuda.

kram på er alla! - julls

Juniorcupen 2004


rubrik ja

Så var det måndag igen, veckorna går så fort! Men bara 3 ½ jobbdagar den här veckan! Jag längtar tillbaka till min säng. Jag sover fortfarande oroligt. Försöker få ur sjuksköterskan Knaust vad felet på mig är men av nån anledning kan han inte svara på det? jag kräver svar Viktor. nuuu

Igår skulle jag, mamma och systrarna åka till norrköping för att gå på Sofia Karlssons konsert. men när vi kommer till centralen är vårat tåg försenat, segt. Vi gick på bio istället och såg Its complicated. Skrattade så vi grät och sen grät vi lite på riktigt för att sen skratta hysteriskt igen. Sen åt vi middag på Rolfs kök. Mycket gott!

Nu har jag precis ätit lunch och ska snart sätta Joseph och de andra i arbete. Hoppas de sköter sig inatt!!!!!!

Om någon känner att de har lite pengar över och vill göra mig extra glad så vill jag gärna åka hit.
 Ganska precis nu.

- julls.

Våffelkoma

Idag var det träning och våffelkalas som stod på schemat! Mumsade i mig våfflor med grädde och sylt, glas och bär och njöt av det trevliga sällskapet. Orkade knappt hålla ögonen öppna när de sista tjejerna tackade för sig vid halv sju.

Nu sitter jag i sängen och försöker samla ork till att packa inför Thailandsresan. Har även planerat att fixa med fig-licensen under kvällen.


Slänger in lite bilder senare. /f


Jag lever!

Precis hemkommen från min första körlektion. Väldigt nöjd över mig själv eftersom jag inte fick kärringstopp en enda gång!  Nu måste jag slänga på mig något snyggt och sen springa till bussen. Malin fyller 20 och det ska firas med middag.


Glöm inte att ställa om klockan inatt. Undrar hur många som kommer i tid till träningen imorgon?

Trevlig lördagskväll! /frida


SMHI

Var nyss inne på SMHI:s hemsida för att drömma mig bort lite till Thailand. Men tji fick jag! Det ska nämligen åska och regna hela veckan jag är där. Fast jag tänker inte klaga. för E är ju där.



/frida


tonights gonna be a good night?

jag vet inte vad jag ska säga. Jag är INTE på topp idag.. My gad. Natten var, ehum, speciel. Vaknade typ 4 gånger, klarvaken, redo att gå upp. Vi ett tillfälle vaknade jag med huvudet på en kudde vid sängens fotända. Vilda drömmar? Denna brist på ordentlig sömn har iaf lett till vissa konsekvenser.. Pigg är jag men mina hjärnceller hänger inte rikitgt med. Var nyss beredd att lägga mig ner och dö på fläcken. INGENTING ville funka. Åh.

Det känns lite bättre nu med mat i magen, men fan jag vägrar göra något viktigt resten av dagen. Istället ska jag lyssna på partymusik och samla kraft inför kvällen. För tonights gonna be a good night! man kan ju hoppas iaf.  

 Jag känner mig såhär idag..


Spännande

Det händer grejer in tha hoooods. Polisen har nämligen hittat en bombväska 5 minuter från jobbet. Spännande.

/frida

Inget duger.

Just nu värker benen och allt känns bara så himlans tråkigt. Ingenting duger, inte en enda låt är bra på spotify. Tv programen är tråkiga. Jobbet är tråkigt. Till och med helgen känns tråkig även fast jag ska göra massor av saker.

Efterlyser någon rolig hemsida som kan bli min bästa vän och skänka lite glädje denna kväll. 

Peace out F.


call on me

Å herrejesus vad trött jag är idag. Jobbigt som tusan att försöka göra rätt på jobbet när jag är på väg att somna med en pipett som huvudkudde. Drack just en varm choklad (socker i varm grädde) så nu kommer jag väl vara hypad i ca en kvart för att sen bli ännu tröttare än innan.. Smidigt.

Sitter och telepaterar tankekraft till Knaust som skriver sin första tenta på sjuksköterskelinjen i uppsala idag. Har en känsla som säger att det går galant! :)

Nu ska jag återgå till arbete och det med partymusik ur labbets stereo. Man kan ju inte somna till slagsmålsklubben?!

ser fram emot konditionsträningen idag!

<3 - julls

100324

När jag just fyllt 17 år och nästan avslutat mitt första år på gymnasiet var jag väldigt arg på en av mina lärare. Ilskan resulterade i ett väldigt kritiskt och ganska magstarkt  (men också konkret och ifrågasättande) brev till honom, som jag skickade iväg med hjärtat i halsgropen. Kom just över brevet och hans svar i en mapp på min dator och jag tänkte att ni skulle få ett smakprov. Enjoy!

Det är en sak att ha en egen livssyn. En annan att se ner på alla som inte delar den. För erkänn att du alltid är lite smartare (förutom att du är beläst och berest) för att du har kommit på att betyg är nog inget bra? Och när resten av Sverige åker till Kambodja har ju du kommit på att Afrika är väl ett mycket bättre ställe, kanske inte för att din upplevelse där bli finare, utan för att inte lika många har kommit på att man kan åka just dit och ”supa skallen av sig”.

Those were the days...

Kram Vanda

24/3

Klockan är inte ens tio och jag har redan krypit ner i sängen, helt otroligt! kan inte komma på senast jag gick å la mig före 10...
Som det redan har ryktats om här på bloggen så är det ju då våffeldagen imorgon och på söndag ska vi till Frida på våffelparty för att fira denna kulturiska dag :) Hoppas ni andra av alla våra unika besökare firar dagen ordentligt imorgon, det ryktas ju om att antalet unika besökare har ökat och det skulle ju vara kul å veta vilka de är som läser våran blogg!

13 dagar...
Freddie

Dagens kommentar:

Frida och freddie står vid liljeholmen och väntar på tunnelbanan. De ser en alkoliserad man då Freddie kläcker ur sig - Det är alkolister överallt. Det känns som att de förökar sig.

memories

Läste just på amerikanska ambassaden att det är olagligt för amerikanska medborgare att åka till USA på något annat än ett amerikanskt pass. Om semester bär av till USA i sommar så måste jag alltså ha ett amerikanst pass så nu har jag tagit tag i det. Satsar på att denna gång bli liiiiite snyggare än på det svenska passet jag gjorde förra veckan.. haha. Idag ser jag enligt Alex ut som en kontorsbrud och enligt Lanlan ser jag ut som en filmstjärna. Tror jag lyssnar på den äldre (och uppenbarligen klokare) kollegan i detta fall..

Just nu dansar Alex till bad boys. Hon har tydligen inte lärt sig en läxa av vad som hände förra gången vi dansade på labbet.. När vi i måndags släppte loss till manboy fick vi nämligen publik genom labbets stora glasväggar. Smidigt.

kärlek! - julls


doktor kosmos

Hej hopp, sitter och pluggar lite kemi, har prov imorgon och det är mitt sista innan lovet som är om 1 och en halv vecka, woho! Har pluggat nu ett tag men efter en stunds pluggande så tröttnade jag ju så klart så jag började gå runt här hemma å sjunga på doktor kosmos och dansar till radion, vackert!... eller inte ;) haha



Ses imorgon brudar :)
freddie

dagens fråga:

"Reflexer är en färskvara och deras reflekterande förmåga kan försämras kraftigt med tiden." Varför?


.

Var nyss i skäris med mammsen. Blev en spontan sväng förbi vaccinationskliniken så nu är jag vaccinerad mot, ja vad var det? Hepatit A kanske?

Är numera ett par sandaler rikare plus en till bikini (vilket jag absolut inte behövde men den var så snygg). 

product view of: Anna sandal


Ikväll håller körkortsboken mig sällskap fram till Cougar town börjar. / Frida


100323

Efter några minuter på Facebook dök plötsligt den här röda rutan upp. Någon som försöker säga något? Just rub it in...



Vanda

14.

Hahah tummen upp till inlägget nedan!
Idag tänkte jag prova något nytt, istället för att springa till bussen så tänkte jag ge mig ut och springa en sväng nu så att jag har sprungit min del för idag! tror dock inte att jag kommer att få slippa att få springa till bussen heller men värt ett försök ;)

-Freddie

oh boy

det är inte så ofta Freddie lyckas vara rolig, men nu när hon gjorde det så måste hon ju få lite credd för det.. Vi stod och planerade utgången den 10 april (Freddies första) och en halvtimme senare, när freddie tänkt ut detta otrooooligt roliga citat, kläcker hon med ett fantastiskt busigt flin ur sig

"Julia jag vet inte om jag vill gå ut med dig, du raggar ju bara på töntar."

HAH som om!!!!! lillfreddan vet inte vad hon pratar om. Att gå ut med mig är annat än dina skumpartyn på the wave darliiing.. ;)

DAGENS FRISYR: Svarar runt 17.00 med en bild ;)
DAGENS VILL HA: party
DAGENS HUMÖR: Gladgladglad

smell ya later!!!!!! - julls

Dagens underhåll

Hahah har precis putsat silver och blev lika fascinerad varje gång silvret blev renare, sjukt coolt säger jag bara ;)

/Freddie

Spotify går mig på nerverna

Reklamerna på Spotify gör mig galen. Det enda positiva är att jag alltid får en bild av Julia framför mig när jag hör dessa nördreklamer och jag kan inte annat än att le.


"Jag har en lösning i min pipett med lite cellulooooooosa….
Man måste ha skyddsglasögon när man jobbar i mitt labb.
Man måste veta vad man håller på med och inte hålla på och fjanta"



/frida







Dagens missuppfattning

Vi hade inbrott i hallen i helgen och när Frida berättade för Nastja vad som hänt lät det såhär:

Frida: De hittade kanyler och två pundare när de kom in i hallen.
Nastja: Men gud vad gulligt! Kaniner och två hundar.

Kram Vanda

För er som inte vet...




så är det våffeldagen på torsdag. Jag tänkte fira denna fantastiska dag genom att bjuda på våfflor hemma hos mig på söndag.




Välkommna. /frida

Can´t wait


Eftersom det här är min framtid om sisådär 11 dagar så köpte jag mig två bikinisar idag. Möjligtvis att ni får se dom på bild senare. Puss och hej leverpastej F 


.

Passar på att göra lite reklam här på bloggen; två nya kreationer! En poncho och en klänning.

/Nanya

SE HIT!

Tjejer följ med och supporta en fotbollsmatch med mig kl 16. En stilig herre kan utlova lite hångel i utbyte plus att ni fixar en gratis resa till Bali åt mig


/
frida

Lång dag

Verkar som om de flesta i truppen va uppe med tuppen idag, även jag. klockan halv 7 vaknar jag av att min kusin hoppar å stojar här hemma så ingen sov morgon blev det för mig. Det är lustigt vad det känns som om dagen är hur lång som helst när man går upp så tidigt, har redan hunnit med å tittat på en film ätit frukost, busat med kusinen, duschat och hjälpt till och bakat bröd och klockan är inte ens 11!

resterande av dagen ska jag hjälpa till mamma lite inför i kväll då hon ska ha party och sen blir det nog även en liten titt i pluggböckerna.

/Freddie

Uppe med tuppen!

Dra på trissor! Jag vaknade innan klockan 9 idag, av mig själv! Det är nog ett nytt rekord. Nu ska jag äta en smarrig frukost och försöka undvika en grötexplosion i mikron (igår var det gröt i hela mikron).

Resten av dagen ska jag ägna åt att leta resor. Ska nog umgås lite med körkortsboken också.

Back in the days!
 
Puss F


Rise and shine

Vaken och fräsch efter 9½ timmars sömn. Nu är det bara att sätta igång med dagens bestyr. Först på schemat står frukost och sen ska jag nog städa mitt rum. Min lilla fisk är också värd nytt (genonskinligt) vatten. Efter att ha sett Fridas inlägg känns det bra att vara tvilling, trots att horoskop aldrig varit min kopp te.

Ha en fin helg alla glada!

/ Vanda

It´s a sign!


Tvillingarna 22/5-21/6

Två härliga veckor väntar. Du har vårkänslor och satsar gärna på en flirt eller på ren romantik. Dessutom finns det nöjen som lockar och det är en bra period även för dig som vill resa. Några hinder dyker egentligen inte upp, även om arbetslivet kan kännas segt och ansträngande.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

(Horoskop från veckorevyn.com)


Jag är lite kär...

... i MIKA


Han är så snygg. Och så charmig. Och han dansar så bra.

Nu ska jag sova, klockan är verkligen för mycket för att jag ska få mina 8 timmar och 30 minuter. Snarare knappt 6 timmar idag.

Puss och kram från big V

sleepwalker

Tröttare person får man leta efter... Idag har jag som sagt rökdykt och det gick riktigt bra faktiskt, jag överlevde denna gång också, efter att ha snubblat några gånger på trösklar och mattor. Men det skickligaste va nog ändå när jag skulle ställa mig upp och jag var helt säker på att det var en vägg bredvid mig som jag kunde ta stöd emot men det var det ju då inte så det hela slutade med ett platt fall i mörkret rakt ner i golvet ;)

Lycka till nu på träningen, ha inte allt för roligt utan mig ;)
/Freddie

sail away

Jag har väldigt roligt idag, skrattfest. men jag har en känsla av att jag går vissa på nerverna idag? Famulus verkar ovanligt känslig, huuum undrar vad det kan bero på. Absolut INTE det faktum att jag spelar manboy ganska ofta här in tha protein factory!!
Manspojke manspojke, du kan kalla mig manspojke! Jag ska visa dig hur man älskar! WOOOHOOO!

2 inlägg redan idag från mig, vem är det som är den enda trogna bloggaren nu då FRIDA....

-julls, kakaduan, jullan, julia



my heart in your hand

jag vet inte, det känns på något konstigt sätt som om någon är ute efter mig? jag är riktigt rädd om nätterna och ser mig omkring när jag är ute.

Även inlägget nedan skrämmer mig. SPLITT, MÅSTE JAG?! Åh gud NEEEEEEEEEEEEJ. Jag gör vad som helst. (nästan)  eftersom endast 6 personer har lösenordet till denna blogg så kan jag ta reda på vem denna människa som har sånna hemska tankar och idéer är. Jag utesluter mig själv vilket lämnar 5 misstänkta.. En viss person har ju överbelastat min facebookwall så jag ser henne som huvudmisstänkt. watch your back hun...

Min kropp vill döda mig. Träningsvärk i nacken är något nytt för mig. Skulle egentlien tagit det lugnt igår på träningen men det gjorde jag såklart inte (vem kan motstå Jennys spontanitet?) och nu kommer straffet. Ännu mera ont i halsen!!! Som sagt, någon är ute efter mig.

smell you later.
-julia

Uppmaning.

Kära Gud inför framtiden kan du vara extra snälla mot vår kära Julia och låta henne göra dubbelt så mycket av allt på träningarna, särskilt när vi tänjer i splitt ( det är hennes favvo) ? Det går väl bra? Mina krav är inte särskilt stora.. Shysst, tack snälla! Både hon och andra i truppen skulle uppskatta detta något ofantligt.



Ifall du har glömt hur hon ser ut.



xoxo Gossip girl

dagens

slår till stort med en lista!! woho fjortisjulia (ja Alex min ålder lyser igenom ibland)
DAGENS LÅT: oh boy - miss li
DAGENS KLÄDSEL: Klänning, tights och strumpor med hjärtan på
DAGENS DUSCH: Varm och ganska så lång
DAGENS FRISYR: Hästsvans
DAGENS MAT: Pappas goda lax
DAGENS HÄNDELSE: Improviserat step-pass av jenny
DAGENS PLANER: festivalsommar
DAGENS VILL HA: sommar
DAGENS SAKNAD: gustav&erika&sofia
DAGENS DROG: musik
DAGENS TRÅKIGASTE: den här listan?
DAGENS KÖP: nada
DAGENS GODIS: hallonkräm
DAGENS HUMÖR: upp och ner och sen upp igen
DAGENS SJUKA: samtalsämnerna på fikat
DAGENS KOMPLIMANG: "hej snygging"
DAGENS SKRATT: samtalsämnerna på fikat.. (här står du och luddar HAHA)
DAGENS BILRESA: ingen
DAGENS GRÅT: inte så farligt
DAGENS DRYCK: vatten
DAGENS LÄNGTAN: till sooooommaren
DAGENS SPAN: den heta hunken?
DAGENS KÄNDISSPAN: min spegelbild, daah
DAGENS TELEFONSAMTAL: med viktor knaust
DAGENS PERSONER: gympagänget!

träningen idag var fett kul, men jag längtar inte efter morgondagens träningsvärk!!!!

Mat :)

Har precis kommit ut från duschen och väntar på att maten ska bli klar, jag är för övrigt vrål hungrig! Imorgon ska jag rökdyka så måste ladda upp med mycket vätska och sömn nu innan så jag överlever ;) (de kanske kommer upp en bild på mig imorgon när jag leker brandman...)

Freddie

Senaste nytt

Är påväg hem från en grymt kul träning. Sitter och små ler för mig själv på tunnelbanan. Har kört alltifrån step och balett till att vara roger pontare, militär och en blodtörstande vampyr. Är helt lyrisk! /Frida

Filosoferar

Funderar på hur busschaffisen tänkte när han körde förbi min hållplats utan att stanna...

Det rycktas om...

att Nanya ska satsa på sångkarriären i USA...
XOXO Gossip girl

16/3

Idag började jag inte för än klockan ett och så hade jag bara en lektion och slutade vid tre, sköönt :) tänkte vara duktig i morse å bege mig ut å springa men jag hejdade mig när jag kände efter träningsvärken i ryggen så jag ägnande förmiddagen med att läsa en bok(dock inte frivilligt).

Och nu är klockan fem i vanliga fall brukar man befinna sig i hallen vid denna tid men inte idag inte, tänkte baka något smarrigt nu får se vad det blir men sen måste jag plugga fysik.

/Freddie (21 dagar kvar...)

Avancerar

Återigen har jag uppgraderat mig på jobbfronten. Är numera månadsanställd. Efter lite smått kaos på jobbet sitter jag nu på bussen och ska möta johan för en fika. Så trevligt så. /F

dream on hayley

När jag kom till jobbet idag så blev jag lite ledsen. Josef har inte varit snäll under natten. Han stannade mitt i natten och har verkligen inte gjort sitt jobb!! Balthasar och Melchior fick alltså jobba extra nu på morgonen och jag kommer få stanna längre än jag tänkt mig idag. Tack Josef!!!!!

Men det är svårt att vara nere här i Proteinfabriken. Under fikat pratade vi om att starta Paradise Lab!! Proteinfabriken questionbox förvandlas till Pandoras ask på varje fredags möte och det skulle finnas en "bikt". allt skulle avslöjas här på bloggen, det skulle väl alla ni läsare älska?!

hahaha, Adrian (som förövrigt vill bli kallad Den Heta Hunken här på bloggen) såg just mitt pipettspetstorn och kallade mig julia den kreativa. thankz! Den heta hunken är extrajobbare här in tha factory, men den här veckan har vi förmånen att han kommer varje dag och livar upp stämningen :)

Nu ska jag återgå till jobbet.
Josef:


- julia

PS. JAG ÄLSKAR ER GALET MYCKET TJEJER.

Lugg?

Har länge funderat på att göra något annorlunda med håret, är lite inne på att klippa lugg vad tror ni? vet inte om jag vågar dock ;)
Jag gillar den här frisyren väldigt mycket iaf...

Ni är UNDERBARA!
Freddie

Feelings.

Helt plötsligt slog det mig att ni, gympafamiljen, betyder så otroligt mycket. Jag ångrar inte en sekund av allt vi delat  och jag är så oerhört glad över att ni existerar. Bara så ni vet.

God natt F


discover me, discovering you

skithelg.

här sitter jag på jobbet och aktar mig för nån galning som hotade att skjuta ner massa människor på KTH idag. Som tur är så har man gripit en man i Göteborg som har erkänt. Men ändå, har ganska många vänner och bekanta som skriver tenta idag. Hoppas ingenting hemskt händer.

john Mayer är dagens musikval på labbet. Länkar mina top 3 favoriter:

1. http://www.youtube.com/watch?v=I0K2eW1JHzk&feature=related
2. http://www.youtube.com/watch?v=7wJ-VPqFzy0
3. http://www.youtube.com/watch?v=ec0ZbevW2do


- julia


bilder säger mer än tusen ord.


what a day.

Mina vader är tröttare än tröttast. Har varit igång hela dagen känns det som. Efter frukosten med Simona beslutade vi oss för att bege oss in till söder för en promenad i den vackra solen. (Sconesen blev förövrigt supersmarriga). Stockholm är allt bra fint när solen skiner.

Tillslut blev det för kyligt så vi styrde stegen mot soffan hemma hos S. Slog på filmen "Allt för min syster." Så nu har jag gråtit en skvätt idag också. Svishade sedan hem i Simonas bil och kastade i mig lite middag. Slog sedan rekord i att gå till Fruängen. Mötte upp Julls för att gå på bio. Det hela slutade med att vi slog oss ner på Pizza hut och jag kollade på när J åt middag. Helt oplanerat styrde fötterna oss mot tunnelbanan och vi skiljdes åt. I fruängen gick inte bussarna så det var bara att gå lite till. Och nu sitter jag här i min säng och lyssnar sönder Ola och Salem al fakirs slagerbidrag.

Helt från ingenstanns får jag sms om att vi kanske ska vara med på talang. Hur ska detta sluta?

/ Den enda trogna bloggaren.



Melodifestivalen

Såg nyss klipp från efterfesten på melodifestivalen. Carolina Gynning är så klockren!
Dags att baka scones och ringa över Simmerille. Sen blir det promenad i det underbara vädret! /frida



Min favvo.

Tidsfördriv

Så, nu har jag tagit mig tid till att bränna ner alla gymnastikbilder på skivor. (Ni får dom på måndag tjejer.) Vad gör alla denna fredagskväll? /Frida

Ont

Jag måste sluta tro att min kropp är lika vig som "förr om åren".
Jag har nu haft en sträckning i ljumsken ett par veckor och nu har nånting hänt i höften och övre delen av benet så jag måste lyfta upp mitt ben med händerna när jag ska ta ett steg upp för en hög trappa eller lägga upp benet i sängen. Känner mig något handikappad.
Allting på grund av att jag visar massa vighetsövningar för barnen på gympan utan att värma upp ordentligt först *SUCK*




 

Uttråkad.

Suck, pust och stön. Andra dagen jag är hemma med feber. m5n 2att har ändrat 5nstä33n5ngar pa
 tangentb6rdet sa v5ssa b62stäver b35r t533 s5ffr6r. 243!



fr5da

gossip girl

Truppens uppvisningsprogram till solflicksdagen, föreningens årliga uppvisning, sägs vara av det utmanande slaget. De sägs ha insprirerats av allt från EMD till Bachatan. Spännande!

XoXo Gossip girl


Phototime







I wanna do bad things with you




Här är vår låt till Solflicksdagen 2010. Vilket redskap känns rätt?

Jag är ledsen. Och trött. Och lite arg.

Min snälla syster gav mig presentkort på Centralbadet som plåster på såren. Jag får gå dit och dränka mina sorger helt enkelt.

Kram Vanda

Bortkastade pengar.

Hängde på vårdcetralen idag. Var inne hos en mycket trevlig doktor i sisådär 15 min. Hade bokat tid för ett spirometritest och vaccination men tji fick jag. Doktorn lyssnade på hjärtat och lungorna och konstaterade att allt lät bra. De ska återkomma med en ny tid för spirometri och vaccination. 150 kronor gick kalaset på. Räknar jag med förlorad arbetstid blir 210 kronor. 

210 kr för att få höra något man redan vet.. Känns som väl investerade pengar, verkligen!

/friidaaaa




Väntar på att Nanch ska lägga upp bilder sen helgen.


NM 2010

Då har Seniortruppen anlänt tillbaka till Sverige, de fick dock inte med sig en guldet hem som de hade hoppats men bronsett knep de. Dom har kämpat skit bra och lyckades skrapa ihop strax över 44 poäng totalt. (Poängrekord igen)
xoxo gossip girl

Back in town.

Kom precis hem. Ni som följt oss via webben vet hur det gick, men för er andra så tänkte jag uppdatera även er.
Och nä, tyvärr gick det inte hela vägen. Norge var duktiga och vi hade lite små missar så vi slutade trea. Och ja, jag är ledsen och besviken. Samtidigt har vi aldrig fått så höga poäng vilket är något att glädjas åt.

Just nu sitter jag i sängen och är totalt slut. Vill bara lägga mig på magen på golvet och gråta och slå med knytnävarna i marken. Precis så där hysteriskt som på film. Har helt ovetandes fått ett helt nytt jobbschema hemskickat på posten(?!). Tydligen börjar jag jobba 07.30 varje morgon och slutar helt andra tider än tidigare. Halv 5 på torsdagar och kl 4 på fredagar. Kan chefer göra så? Ändra jobbtider för anställda helt utan deras vetskap. Dessutom börjar det gälla redan imorgon. Hur ska jag lyckas krångla mig ur detta?

  /frida


För övrigt hade Sverige en grym hejaklack! Tack för stödet!


Følj os live!

www.asker-turn.no Trykk på NM okk sen på live.

Tævlingen direktsænds på live tv.

senaste nytt

Framme i Oslo och alla har fått rum utom Frida och Nanya. Inte heller Vanda men det ryktas att hon kommer att få singelrummet.

xoxo gossip girl


Hej då

Nu lyfter vi strax. Håll tummarna för oss nu. Nu siktar vi mot guld!

Erbjudande

Om någon är sugen på en lunchdejt med Frida och Fredrica så ta tillfället i akt imorgon! Njut av deras underbara sällskap samtidigt som du får se Frida riva halva Liljeholmen (med tunnbanden) med Fredrica i släptåg som städerska. Avsluta med en smarrig lunch med dessa damer och din helg har genast fått en underbar start!

Kl 12.03 i Liljeholmen. Tjejerna laddar för fullt inför NM och är pepp till tusen. Be there!



  

xoxo Gossip girl


I believe

Jag säger bara: I HELGEN KÖR VI TJEJER! VI KAN VI VILL VI VÅGAR. WE BELIEVE. /Nanya

rutin

Kl 14.00 är det samling på Arlanda och sen svishar vi över till Norge och tävlar i Nordiska Mästerskapen. Formen är på topp och på söndag ska vi visa hur jäkla bra vi är! Målet är högst upp på pallen och det fixar vi!

Nu är det dags att ta upp resväskan och sätta igång med packningen.

Kör en klassiker och lägger upp packlistan inför tävlingen. /frida
  • Trupp jackan
  • Handduk
  • Vattenflaska
  • Pass
  • REDSKAPEN!!!!
  • Sovsaker
  • Landslagskläder, egna + energos.
  • Trupp vantar
  • TAGGNINGS MUSIK ( I belive )
  • Dräkterna
  • Underdräkten + BH
  • Trikåer att träna i
  • Sammetscykelbyxorna
  • Sverige t-shirten
  • Sverige ryggsäcken
  • Nikepåsen
  • Lila linne
  • Tåskorna
  • Hårgrejor (MASSOR!)
  • Smink
  • Necessär
  • Tandborste
  • Benvärmare
  • Svarta strumpor
  • Överdragskläder
  • Blanka sportBHn
  • Mediciner
  • Viktiga papper
  • Kamera
  • Filmkamera
  • Vanliga kläder

VIKTIGT!!!

Jag efterlyser Nanya Stattin!
Band/Rep musiken är kvar i hallen, kan du hämta den?!!!

äntligen

Så då var tunnbandsdräkten 400 glittriga stenar rikare. Själv är jag en ond rygg rikare.
Imorgon bär det av till Tekniska muséet med jobbet, tror jag är mer laddad än barnen.

Natti natti /fridaaaa

High five!

Blev utsedd till dagens ängel. Yes, yes, yes! 
Att jag fick denna utmärkelse av en alkoholpåverkad man i sina bästa år när jag hjälpte honom att hitta rätt i tunnelbanan behöver vi ju inte kommentera.


Nu ska jag göra det värsta jag vet, nämligen ta hand om tvätten. /Frida

2 Mars 2010

För två år sedan såg vi ut såhär på NM...
... Men på två år har det hänt mycket, vi är nu mer rutinerade, bättre, snyggare, mer erfarenhet, massa fina resultat och vi är helt enkelt grymma! I helgen kör vi NM igen men denna gång mot GULDET! :D

RSS 2.0