kväller

det blev en lyckad dag ändå. Linnsan blev räddningen. Tog ett varv runt långsjön och efter en timme var både hår och ögonfransar täckta av is. Det bästa var att jag fick låna duschen, så nu törs jag visa mig ute igen.

Simona kom hit och såg blåsningen med mig och mammi på kvällen. Fick ett enormt sug efter hallon vilket resulterade i att vi snodde ihop en mumsig hallonpaj med vaniljsås och kröp ner framför en film och njöt.

Nu sitter jag här med huvudvärk och försöker bli trött. Imorgon åker vi skridskor på jobbet. Kanske ska försöka mig på en piruett?


/frida

Klimakteriet?

Medan familjen är ute och åker skidor så ägnar jag mig åt att städa, kul! har skruvat upp volymen på radion för att göra det lite roligare men snabbat går det inte iaf...
Söndagens träning var ovanligt svettig, jag och Nanya undrade om vi hade kommit i klimakteriet, kan man göra det när man är 17 och 19 år?
/Freddie

så var det det där med vatten..

Jag är sur och rastlös. Varmvattnet funkar inte här hemma så duscha är inte på tal.. Vill hitta på något, men alla är så där dumt upptagna idag och lyckas inte heller få med mamma på en promenad. Och dessutom är jag äcklig efter träningen. Livet är tufft ibland.

Det får bli en  ensampromenad i det förut soliga vädret för städa tänker jag absolut inte göra nu. /f


söndag

Kollade nyss mejlen och såg att jag fått svar från vår mentala coach. Sitter och är lite små nervös för att läsa vad hon skrivit... Spännande!

Vår blivande diestist är allt bra söt. Det här är en del ur en konversation mellan oss på facebook:

"jag tror att jag syftade på den där gången för typ 15 år sen när vi inte kände varann och du försökte posta ett brev utanför dåvarande konsum uppe i centrum men nådde inte upp till inkastet och jag gick förbi och kollade på dig och du kollade lite blygt tillbaks men sa ingenting och istället för att hjälpa dig så gick jag bara förbi och sen såg jag hur ditt vita stora brev hängde ut ur brevlådan eftersom jag inte hjälpte till. Har faktiskt fortfarande dåligt samvete över det ibland även om jag vet att du inte ens kommer ihåg det här men förlåtit mig förut ändå...herregud, jag hör själv hur patetisk och osammanhängande den här berättelsen låter!"



Lördag

Så himmlans skönt med helg. Inga måsten, inga krav och inget jobb.
Jag har hunnit med att;

  • skratta åt pappa tills jag fick kramp i mage och axlar.
  • myst framför tv:n med E.
  • legat i sängen jääätte länge
  • strosat i storstaden med mamma och handlat massor.


Kände mig extremt nyttig i jämförelse med Johan  när jag hörde hans kostintag denna dag som varit en filtallrik, ¼ blåbärspaj, 1 påse popcorn + werthers kolor.

  Nu blir det middag med familjen. Därefter bär det av in till stan med Simona och Fille.

 ♣ frida

 




Moulin Rouge

What's his type? Wilting flower? Bright and bubbly? Or smoldering temptress?



Vad blir ditt val? Vissa har redan gjort sitt...

Harry is my hero

Igår läste jag ut den sista Harry Potter (har haft ett projekt och sträckläst allihopa under januari). Väldigt bra och rafflande, fast jag gillar inte sista meningen i sista boken (utan att säga för mycket). Efter jag läst ut den skulle jag försöka mig på att duscha och tvätta håret utan att blöta ner min ena arm eftersom jag har ett bandage på den och det gick helt över förväntan, lite långsammare än vanligt bara. Jag sover lite med fönstret öppet men i morse vaknade jag av att det var iiiiiiskallt och då hade fönstret slagits upp och stod vidöppet.


Kanske ska köpa den här tröjan...

Kram Vanda

God morgon

Startar dagen med att spela sönder denna fantastiska låt.


/f

En annan del av köping

Har precis sett "en annan del av Köping" för första gången, måste säga att det va bra mycket bättre än vad jag hade trott, det va till och med roligt ;)
En av killarna skulle på bio och se "Sommaren med Göran" och han visste inte riktigt om han skulle våga se den, för han tyckte att den va otäck xD haha då satt både jag och mamma i soffan å skratta!
God Natt
Freddie

och så blev det kväll.

Kom precis hem från bio mys med mammsen och Simona. Fick lite ny energi, vilket kan behövas till morgondagens jobbpass.

I bilen hem kom jag på vad jag vill göra i framtiden. Jag vill driva ett eget hälsocenter ( tänk Sats ) med naprapater och ett café. Jag har alltså mycket att jobba på och enormt mycket pluggande om jag ska lyckas. Dubbla examen och med Simonas hjälp kanske jag ändå kan fixa det?


Sitter och tittar på Nanyas gamla bilder vi fick idag! Känns som att en genomgående trend är att göra så fula miner som möjligt på kort. Och angående inlägget om att "Det rycktas om att det försegår någon typ av mobbning i truppen..." så känns det som att det är jag som är den utsatta, bilden är ju mer eller mindre grotesk!

/frida


<3


RG Star i Halmstad

miep

Jag sitter på jobbet och känner mig ganska så sämst. 1. Jag är sjuk. Vill någon komma förbi och amputera bort min hals som dödar mig? 2. Jag hade just ut viktiga bakterier på golvet. mys. 3. Se inlägg nedan. är jag den gymnasten som inte får en present ikväll?! ps. första gången jag är sjuk på länge. Konstigt att det sammanfaller med inställd träning (igår) och ingen träning ikväll (kostföreläsning)? Någon kanske vet att jag hade tränat ändå och blivit ääääännu sjukare och därmed fixat detta? Eller så känner min kropp av att det är okej att vara sjuk nu. Kul. Vilket deppigt inlägg. kram /jullan, som har en del saker att jobba på.

Surprise

Det ryktas att en present vardera väntar fem av sex truppgymnaster idag.

xoxo gossip girl


Det rycktas om...

...att det försegår någon typ av mobbning i truppen...

Djupa andetag

Sitter och försöker lugna ner mig genom att mumsa i mig Lindts Blueberry Intense, det funkar sådär. Har varit på möte hela eftermiddagen och när jag kommer tillbaka till fritids råder det totalt kaos. Pennor över hela golvet, stolar på golvet, slagsmål och barn som gråter. Arbetsdagen blev 45min längre, men jag slapp ialla fall vara med när det hände. Nu kanske chefen förstår att jag behövs och förlänger min anställning. 



Ska nog bege mig ut till Lidingö nu. /f

 

Vissa har ju en del att jobba på...


Ibland känner jag mig så gammal...

Det går magsjuka på jobbet och en stackare lyckades spy ner både soffa och golv. När detta händer vänder sig min kollega, som är 30+ och har jobbat inom skolomsorgen i säkert 10år, mot mig och frågar: "Frida, hur får man bort det här nu då?"  Klok som jag är svarar jag: "Med papper, och tyget får vi ta av och tvätta." Att jag blev helt sjukt äcklad och inte ville röra en enda grej efter det hör inte hit..

Tidigare dagen kommer en elev fram till mig och ser mycket fundersam ut. Hon tittar mig i ögonen och frågar: "Levde du på 1900-talet?"


Känner att rynkorna är nära nu.

Hate to say I told you so, haha

Ohh nooo! På söndag ska det bli 27 minusgrader i Hägersten. Kanske en Gås-jacka eller Fjällräven skulle sitta fint?
        

Kram från Vandis


Piratkopia?

Fick precis ett samtal av Jullan. Har nämligen införskaffat en något sämre/billigare variant av hennes kamera och när jag var i Göteborg nu i helgen satt jag och mammas kompis, Pier, och utforskade funktioner och knappar och allt som hör till. Pier blev förvånad över att den var gjord i Thailand och inte i Japan så jag frågade Jullan idag på träningen om hennes också var det. Hon var osäker. Nu när hon kollade visade det sig att den är från Japan. Har jag en piratkopia? I guess time will tell...

Nu kör vi!


hemma

har suttit hemma hela dagen utan att egentligen göra något vettigt alls. Tittat på resor till solen och drömt mig bort till plusgrader, tittat på tv-serier och lyssnat (och sjungit med) på massa smörballader.. En söndag utan träning kändes konstigt men min kropp behövde vila. Nu har jag gjort en fin spotifyspellista som jag tycker vi alla kan dela på! Lägg in all er favoritmusik! http://open.spotify.com/user/juliap3rsson/playlist/4pFRE806sKQuX4JvQ1jVn4

Hemma

Hej mina vänner! Idag har man inte bränt mycket kalorier snarare byggt på med massa, just nu sitter jag här och mumsar i mig en semla, smarrigt värre! Hade tänkt att städa mitt rum idag men tur som man har så har mamma städat rummet medan vi va i Halmstad.
Tack för i helgen tjejer! vi syns imorgon nu ska vi ladda järnet inför Estland och sedan vårat GULD!!!
/Freddie

GF UPPSALA

En ny termin har börjat i Uppsala. Min ena kursbok väger 3 kg och är STOR, känns inte troligt att jag ska släpa på den varje dag även om vi har blivit rekommenderade att ha med den till föreläsningarna. Idag gick jag över till en ny förening. Ska bli tränare i Uppsalaflickorna och var där för första gången imorse. Ska förbereda mer RG-inriktade övningar till nästa gång. Cirka 15 minuter, nyckelordet är kroppskontroll så förslag på enkla, grundläggande övningar tas tacksamt emot. Nu väntar en pluggeftermiddag, kommer nog gå sådär, 30 nya barnnamn snurrar fortfarande runt i huvudet.

Hemfärd

Nu är vi på väg hem. Vi vann tävlingen men band/rep programmet hade för många missar. Alltid tråkigt när man känner att man kan så mycket bättre. Tunnband gick kanon, två missar men resten såg riktigt bra ut! Poängen blev 17.15 och 21.55. Nu ska jag kolla på programmen på vandas kamera / frida

Tävling

Sitter just nu och taggar på läktaren. Spanar på Freddies bilder. Vilka skönheter vi är, blir rädd över hur ful jag kan bli på kort.. Dags att fixa smink. /Frida

Halmstad

Nu sitter vi på mitt och Cissis hotellrum i Halmstad. Vi har just kollat på Let's dance men nu har alla brutit ut i olika aktiviteter. Fredrica läser nya testamentet, Frida och Julia sitter och spelar "guitar hero" på Julias iPhone och Cissi förbereder sig för natten. Tessan gick till rum 113 för att ha fest. Freddie får se när hon kommer hem i natt.. IMORGON KÖR VI HÅRT! Puss & kram Vanda

Arbetslös eller inte?

I vinnande anda sätter jag härmed stopp för diskussionen om huruvida man är arbetslös då man inte aktivt söker jobb:

"When evaluating demographic statistics on unemployment, it is important to note how social scientists use the term "unemployed". Simply being out of work is not sufficient to be designated unemployed. Rather, a person who is out of work must be actively seeking employment in order to be counted among the ranks of the unemployed. Persons who are not employed but who have, for one reason or another, given up the search for gainful employment are considered to be out of the workforce. Thus, a report on unemployment does not reflect the actual number of people who are out of work."

För övrigt kan jag inte annat än säga att jag håller med Frida i föregående inlägg och tillägga: IMORGON KÖR VI!

/Nanya


.

Imorgon bär det av till Halmstad. Håller tummarna för att: Cissi ska bli frisk. Vandas häl ska sluta spöka och att Nanyas prov går bra och att hon hinner i tid till tävlingen.  

TAGGA, TAGGA, TAGGA, TAGGA!

Våra tunnband har hittat hem igen. Det var ju bara sisådär 1 månad försent..

/frida

Är

..på väg till träningen. Är helt slut, senaste två dagarna har det varit rena katastrofen på jobbet. /Frida

RG-forumet

Efter att ha sökt runt lite så har jag hittat att det är hela 22 seniortrupper med på EM (+ en trupp på läktaren) :P
Och sen har jag hittat att det är 27 länder med i år på Miss Valentine, kul! då måste det säkert vara många seniortrupper :) Här är följande länder:
1 AZE 
2 Belgium 
3 Belarus 
4 Bulgaria 
5 Cyprus 
6 Czech Republic 
7 Estonia 
8 Finland 
9 Georgia 
10 Germany 
11 Greece 
12 Israel 
13 Japan 
14 Kazan-Tatarstan 
15 Kuwait 
16 Latvia 
17 Lithuania 
18 Moldova 
19 Norway 
20 Poland 
21 Romania 
22 Russia 
23 Spain 
24 Sweden
25 Turkey 
26 Ukraine 
27 United Kingdom

20 Januari

Hejhopp,
här har det inte varit något röj på sista tiden så då tänkte jag passa på att göra ett inlägg :) Just nu tränar vi på som vanligt men i helgen är det tävling i Halmstad och måste säga att efter dagens träning så känns det som om det börjar släppa nu, Skönt!

haha har ni sett den nya tecknade filmen som kommit ut?
Något för dig, Julia kanske? ;)
/Freddie

19/1

Idag var det balett som stod på schemat. Hjärnan gick på högvarv i två timmar fast främst de sista 15 minuterarna. Då var det kanonskott, hopp, ben, armar och huvud som skulle kombineras till en vacker rörelse. Försökte febrilt titta i speglarna på mina kära vänner som såg ut som ballerinor för att få en ledtråd över vad jag höll på med. Om jag lyckades? Nej. Men kul hade jag.


Finns inget bättre.

/frida


Plantar fasciit

Tessan har diagnoserat mig med hälsporre så nu sitter jag och rullar min fot över en flaska med is och vatten i. Den börjar bli kall.. Andra föreslagna behandlingar mot hälsporre är tejpning, stretch, bra skor och viktnedgång. Undrar vilken jag ska ta itu med härnäst?
Kram Vanda

.

Simona kan vara barnvakt imorgon, så ni vet tjejer. /frida


14 januari

Tessan körde slut på oss idag så nu sitter jag här och låter som ett rostigt avgasrör när jag andas. Min astma gillar inte kyla, konditionsträning och massa program. Har mumsat i mig pannkakor och läste nyss en artikel om lägret på svenskans hemsida:

"Ytterligare träning i samarbete blev det när alla lagade kvällsmat tillsammans på vandrarhemmet och bowlade tillsammans första kvällen."

Det borde ha stått att "Ytterligare träning i samarbete blev det för Sol-flickorna när de lagade kvällsmat till alla vandrarhemmet."

Nu ska jag svara på frågor som rör vår mentala träning. Hasta la vista frida

VLADIMIR

För några år sedan hade vi balettlektioner med en rysk man vid namn Vladimir varje vecka. På lektionerna lärde vi oss mer än bara balett, har var verkligen galen. Här är ett klipp från vår sista lektion.

Kost- och aktivitetsregistrering

Just nu håller vi på med en kost- och aktivitetsregistrering. Det innebär att vi ska skriva ner allt vi stoppar i munnen och var 5:e minut skriva ner om vi sitter, står eller utför hård fysisk aktivtet etc. Jag är hemma och pluggar, eller ja, det är meningen att jag ska plugga men jag gör annat istället. Och igår var Anna här och då var vi såklart tvungna att göra kokosbollar.

Jag tror att min analys kommer bli; varför har du inte BMI 35?

Vanda

.

Frida jag pluggar!

Reflexer hos spädbarn

Julia frågade igår vad det hette när Lukas tog tag om hennes finger så fort hon sträckte fram det. Det kunde jag inte komma på men jag berättade att man kan hänga en bebis på en tvättlina. Jag menade helt teoretiskt men nu när jag pluggar reflexer hittade jag den här hemska men imponerande videon från 1932.



Vanda

9/1

LÖRDAG! Äntligen en ledig dag. Har ont i hela kroppen efter lägret men ska på massage i eftermiddag.

Igår var det Hej-då middag för Elin som flyttar till Luleå. God kyckling och ginochi serverades och vi pratade en massa strunt. De flesta joinade på utgång men Siri, Linnsan och jag gick istället hem till mig och spelade kort och kände oss som 10år igen . Innan det var sängdags fick jag en urusel massage och lärde mamma var det alltid gör ont att bli masserad. Hon svarade med "Aj, det där kan inte vara bra för kroppen".


Missade Let's dance igår, någon som tittade?

Nu ska jag ge mig ut i solen på en promenad med Simona. ♥ /f

Intensiv dag

Nu har jag återhämtat mig lite efter den intensiva dagen med hjälp av Harry Potter and the Prison of Azkaban, chaite och några snickerskakor.

Nu är det dags för söta drömmar.

Vanda


6/1

Kom nyss hem. . Min mage värker efter gårdagens styrkebaneuppvärmning och jag konstaterade nyss för mig själv att jag inte varit hemma på sisådär 28 timmar.

Mamma och jag blev uttittade på Coop när vi handlade frukt för ca 700 kr igår inför träningslägret. Kvällen spenderades med Jullan och Vanda hemma hos Nanya. Det blev myskväll framför Paradise hotell och filmen "Pay it forward". Imorse dukades det upp med stor frukost och sen började träningslägret. Dagen gick snabbt och det blev lite ändringar i programmet. Det blev bowling och ett försök till gemensam middag under kvällen.

Tittade in hos Linn innan jag beslutade mig för att gå hem. Imorgon är det träning mellan 9-19.30

Dagens tips: Laga kycklingwok med ris till 32 personer är ett utmärkt förslag i ett minikök om du vill testa din och dina vänners sammarbetsförmåga.

/frida


5/1-10

Just nu är förmodligen övriga truppmedlemmarna hemma hos Nanya på filmkväll.
själv sitter jag här hemma framför tv:n och tittar på en svensk thriller.
Anledningen till att inte jag är där är för att jag är sjuk eller jag är mycket bättre nu (är nästan frisk) jämfört med igår kväll då jag hade närmare 39 graders feber och både bihålorna och halsen värkte men efter att ha proppat i mig lite medicinska medel har jag lyckats sova hela 13h i natt vilket har gjort susen :)

Ska väl snart gå å lägga mig för imorgon är det första dagen på truppträningslägret.

Simma lugnt
Freddie

Söndag

Bowling is my thing. Vann med  15 poäng, det bästa var ändå att jag vann över en kille.


/f


tv, tv tv

Ser på reprisen av Victoria's secrets fashion show. Är helt tagen.

/f

2/1

Tunnbanden ska hämtas runt kl 12 på måndag girls.


Vanda <3 Rosanna

Igår kom en kille fram till mig och sa:

"Innan jag går måste jag verkligen säga en sak till dig om det är okej. Har du sett den där filmen 'Deep blue sea' (det hade jag inte men han menade egentligen 'The big blue' kom vi fram till efter ett tag)? Du är verkligen sjukt lik hon som spelar i den filmen."

Eftersom jag inte hade en aning om hur hon såg ut kunde jag i princip inte säga mer än "jaha", det kunde ju lika gärna vara en häxa som hade den kvinnliga huvudrollen. Whatever tänkte jag, han ska ju ändå gå nu. Men det gjorde han inte.

Här är i alla fall facit. Är det min hemliga tvilling? Eller snarare mamma eftersom den är inspelad innan jag föddes...



Njäee...

2010

Ha!  Årets move: Masken a la Freddie.


Nytt år, ny dag och nya tag. Passade på att läsa ut min bok idag, så nu är jag helt inne i vampyrvärlden .  Carro och jag tog en sväng till den enda öppna pizzerian i närheten, kan ju meddela att vi absolut inte var de enda. Simme,  Camilia och Markus kom över och vi mös framför en film.

Imorgon är det bio som gäller. Min fina S  och jag tänkte slå till på Avatar, hur fånig kommer man inte känna sig med 3D brillor?  Och hur gör jag med mina vanliga glasögon, är det lager på lager metoden som gäller?


/f

So last decade



RSS 2.0