Måndag 10 mars

Jag förstår att hela blogg-Sverige väntar på ett uppföljning av hur det gick på NM, så här kommer en liten resumé. Efter en helt okej flygresa Arlanda-Kastrup tog vi tåget till Höje Tåstrup eftersom det stod på våra biljetter. Väl där försökte vi förgäves hitta några gula flaggor enligt vägbeskrivningen men insåg att vi var på fel ställe. Efter 2 minuter på tunnelbanan hamnade vi i alla fall rätt och hittade snabbt till vårt hotell. Det var helt okej. Det som drog ner mest var att vi hamnade i rum där det var tillåtet att röka, vilket inte riktigt är vår grej. Fredagkvällen tillbringade vi på en italiensk restaurang med god mat och där gav vi vår födelsedagspresent till Tessan.

Lördagen startade med en sovmorgon, vilket är väääldigt ovanligt. Efter en trevlig frukost gick vi och köpte lunch och sedan drog vi till hallen för att heja på de andra svenskarna. Lite sega efter typ 467 timmar av hejande gick vi tillbaka till hotellet för att "klä upp" oss till banketten. Där bjöd de på mat på bebistallrikar och snabbt efter vi ätit gick vi hem för att fläta håret för morgondagen.

Strax innan 7 var det dags att gå upp på tävlingsdagen, söndagen. Vi blev sminkade och fick knutar av Tessan och Anna och sen gick vi och åt frukost. Efter att vi packat ihop var det dags att gå till hallen. Efter en promenad med svenska flaggan fladdrandes på barnvagnen började vi träna vid 9. Förträningen gick bra och vi hade mycket tid på oss. Under tiden började vår hejklack VÄLLA in i hallen.

Hur gick då tävlingen? Kanske kan sammanfatta med: Inte lika bra som vi trott/hoppats. Repprogrammet hade många missar, tror inte att vi fick någon risk godkänd, vi var utanför och jag fastnade i repet på ett otroligt irriterande sätt. Så efter rep låg vi sist (fast det visste vi inte då). Efter inte så lång tid var det dags för tunnband/käglor. Efter ett mindre musikproblem körde vi ett nästintill felfritt program. Vilket såklart var kul. Men eftersom vi kört ett dåligt repprogram fick vi inte, enligt oss, tillräckligt med utdelning för det.

Vi slutade på 5e plats före Danmark. Verkar som att det är lite vår grej att slå värdlandet... Med lite av känslan "det var det" tog vi tåget åter till Kastrup. Efter pasta och toalettpanik satt vi på planet, vilket  inte var så jättekul tyckte jag. Det skramlade.

Nu följer en ledig vecka. Jag har börjat den med att sova hela eftermiddagen. Julia däremot pluggar kemi. Drt vet jag för jag pratade med hennes pappa.

Tack för den här resan!
KÄRLEK  från Vanda


Kommentarer
Postat av: Cecilia

Tack för helgen tjejer!

2008-03-10 @ 21:13:17
Postat av: Cecilia

Tack för helgen tjejer!

2008-03-10 @ 21:13:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0