GREEEEEEEEEEEEEEEEEKLAND!!!!

Hej hopp :D
Nu har vi tränat för sista gången i Sverige innan vi far till Grekland! Det känns som om programmen börjar sitta nu mer och mer. Men de borde de väl göra efter våran intensiva vecka med ca 22 timmars träning ;) 

För våra unika besökare (ca en om dagen) kan jag tala om att på Fredag morgon klockan 8.00 flyger vi till Grekland på tävling. 
De lilla vi vet om vad som kommer att hända där är att på fredagen när vi kommer dit så är det fri träning för trupperna, sen på Lördagen är de tävling för alla trupper, mångkamp. De 6 bästa får prispengar, den här tävlingen är verkligen lyxig;) ingen tävlingsavgift, ingen kostnad för varken mat eller boende + att de delar ut prispengar till de 6 bästa trupperna, man kan vinna allt emellan 2.000 €  och 500 €! Sen på Söndagen tävlar de 6 bästa i varje program i grenfinal, 5 Tunnband eller 3 Band+2 Rep. De skulle vara väldigt kul om vi kom med i någon grenfinal! :P

Tagga till nu tjejer!!! 
Puss och Kram 

Kommentarer
Postat av: Vanda

Hej Fredrica (?)

Nu har bloggens enda unika läsare läst, så nu behöver du inte oroa dig för fler besökare.

SER VERKLIGEN FRAM EMOT GREKLAND!

Har stora problem med vad jag ska ha för vanliga kläder i packningen bara. Verkar ju för bra för att vara sant med 25 grader och sol! Men gud vad härligt det skulle vara.

Vi ses imorgon 06.45!

Puss

2009-04-09 @ 15:13:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0