äventyrsresor AB

hur ska denna helg sammanfattas är den stora frågan just nu. Kanske ordet kaos passar bra in? Det började redan på arlanda med en liten försening men vi var glada ändå. Tunnbanden hade ovanligt smidigt fått följa med ända till gaten med endast en "manuell check". Svårare blev det när flygvärdinnan tittade på tunnbanden och sen på det smockfulla, redan sena flygplanet, skakade på huvudet och sa Impossible!!! Hon tog våra käraste ägodelar och lovade att de skulle komma fram till Amsterdam hela.

Vi väntade tålmodigt vid rullbandet. Inga tunnband. Vi väntar lite längre - inga tunnband. Jakten börjar. Vanda står i kö i en halvtimme för att få prata med KLM. Väl framme vid disken får vi höra att bagagekillarna har lastat av tunnbanden men nu är de spårlöst försvunna. Hela truppen letar över hela Schipol, som är en ganska STOR flygplats, Nanya flörtar med bagagekillar och får höra om källaren, där allt försvunnet bagage hamnar. Dit får vi inte gå.

Efter 3 timmar ger vi upp och går mot tågstationen för att åka vidare mot Utretch där vi ska bli hämtade av tävlingsledningen. På tågstationen möts vi av kaos och en riktig surgubbe berättar för Inger att inga tåg går, polisen har stängt av tågtrafiken!! Varför? Jo en Crazy Mad Man har bestämt sig för att ta en springtur i tunnlarna runt flygplatsen. Passande.

Vi äter middag (pasta med citat vanda: Barnmats köttfärssås?). När vi beslutat oss för att ta en taxi till Utretch börjar tågen gå igen så det är bara att vänta. Glada sätter vi oss på tåget och säger. Nu kan det BARA gå bra imorgon..


ha ha, kul. Nejnejnej. Äventyrsresan fortsätter. Det är Inte slut här. Jag väcks av ett sms från min moster som berättar att många flyg börjar ställas in från flygplatsen i Amsterdam. Vi väljer att ta det problemet efter att ha tävlat klart.

Tävlingen i sig gick bra. Bra tunnbandsprogram (med ihoplånade tunnband i olika, missmatchande färger) och med endast 2 små misstag, band/rep var det lite fler missar men en bättre poäng. Vi kom två och slog både Holland och Storbritanien. Vann gjorde Azerbajan som kom 4a på VM.. Vi var nöjda med tävlingen men poängen låg väldigt lågt.

Efter tävlingen började äventyret: KOMMA HEM. Motorvägen var så gott som avstängd, bussar var det inget snack om. Vårt flyg var iaf inte inställt, men hur i hel**** skulle vi komma till amsterdam? Tågen kanske skulle gå så två snälla föräldrar körde oss till tågstationen. KAOS. Det går några tåg ibland fick vi höra. Å så plingar det till i tavlan ovanför oss 18:40 mot amsterdam central. Det var inte säkert att tåget skulle gå men vi chansade.

Woho tåget rullade och efter ett smidigt byte av både tåg och bajsblöja på fullsmockat tåg (bra jobbat Inger) var vi framme på flygplasten. Vi var redan inchekade via Ingers man så vi skulle hinna. Otroligt!
Vårat flyg var ett av de få som skulle lyfta, även om det var 2 timmar försenat. Vi kom hem.

Trötta satte sig jag, Cissi och Vanda i en taxi. Taximannen Nos var inte en rolig männsika. Han ville ha 200 spänn extra eftersom han skulle köra till tre adresser. No thanks. Men vänta: Ni kan få det billigare om ni betalar kontant. För trötta för att argumentera gick vi med på att åka i 150km/h svarttaxi hem. Bra. Vi skulle iaf få sova 3 timmar inatt.


Jag försov mig.


/jull

PS. Såhär i efterhand, Skulle vi åkt? JA!!!! Vi är hemma med ännu en erfarenhet i bagage. Tack tjejer och coach och Lukas för en underbar resa!!

Kommentarer
Postat av: Frida

Jag har inte ens hunnit fatta att vi har varit borta över en natt

2009-12-21 @ 12:06:38
Postat av: Tessan

Hahah herregud vilken resa =) Tur att ni är så rutinerade då!

2009-12-21 @ 13:22:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0